Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqweqwewqe

Skąd wziąc kase na nowe okna przy braku zdolnosci kredytowej?

Polecane posty

Gość eqweqwewqe

Rujnuje mnie ogrzewanie domu zimą, dostaję rachunki np. pow. 2tys zl, a i tak zimno. Zbawiłaby mnie wymiana 3 duzych okien, czyli potrzebuję max 5 tys. złotych... Mam dochody, ale to głównie swiadczenie pielęgnacyjne z róznymi dodatkami... :( A np. w żaglu, mozna kupic okna podobno tylko na 1 %

Gość gdzie są
Najlepiej to chyba pójść do pracy i zarobić i odłożyć, albo sprzedać dom i kupić mieszkanie. Ogrzanie mieszkania będzie kosztować mniej. Po co mieszkać w domu i dziadować? :P

Gość i tak w zimie nie wymienisz
jakbyś podnajęła pokój to stąd można wziąć, ale lokator ci ucieknie jak będzie miał zimno

Gość eqweqwewqe
pracy szukam nawet jakiejkolwiek, ale mam 10 letnią dziure w cv i jest 100 chętnych nawet na sprzątanie... a jak sie kupuje w systemie zagiel, to tez trzeba miec umowę o pracę, czy byle jakie dochody?

Gość eqweqwewqe
juz podnajęłam z tego własnie tylko opłacam ogrzewanie... ale własnie mu zimno... zimą podobno mozna wymieniac

w żaglu pewnie chcą zabezpieczeń. W budżetówce jak się ma umowę na czas nieokreślony to można wziąć pożyczkę mieszkaniową na remont a jak należysz do kasy zapomogowej tez możesz po jakimś czasei wziąć, ale to musi ci ktoś podzyrować

w mrozy lepiej nie, bo ci piana i tynk odpadnie. To poproś firmę wymieniającą o rozłożenie na raty, w zimie nie mają klientów i powiedz, że im rozniesiesz ulotki rekamując ich firmę w rozliczeniu płatności

Gość eqweqwewqe
i powiedz, że im rozniesiesz ulotki rekamując ich firmę w rozliczeniu płatności obawiam się, że by mnie wysmiali... :( pianki są wytrzymałe do -15 stopni

Gość eqweqwewqe
za kilka dni mi sie kończy niestety termin waznosci... czyli 35 ... :p

Gość tybnuim,o.p[/
dobra reklama żagla udało ci się brawo

Gość eqweqwewqe
no tak, w tym kraju chyba tylko da sie zarabiac dupą... może ktoś ma lepsze pomysly?