Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sowa Nocna

Powiedzieć o dziewictwie? Czy niech to zostanie az do chwili...

Polecane posty

Gość Sowa Nocna

Witajcie :) nie mam juz 15 lat. Tylko cale 10 lat wiecej. Tak sie stalo ze z nikim do tej pory nie poszlam calosc Nie pytajcie o powody.. bo sama nie wiem jak to sie stalo W lipcu poznalam kogos w kim sie zakochalam... Rozmawiamy o wszystkim... ale nie mialam odwagi mu powiedziec o tym jednym fakcie... Pracujemy w 1 koorporacji. Troszke sie boje reakcji. Mimo ze wiem..iz powinien to uszanowc.. To mam jakies male lęki i obawy. Jest miedzy nami coraz cieplej i intymniej.. Podjelam decyzje.. ze chce tego... Wlasnie z nim. I teraz mam dylemat. Powinnam mu powiedziec? Czy poprostu sie kochac. Przepraszam jesli brzmie jak nastolatka! Ale problem jest prawdziwy!

czyli nei rozmawialiscie o wsyzstkim, a na pewno nie szczerze i otwarcie nie rozumiem tego, spac z nim chcesz a boisz sie porozmawiac, że krzywo an ciebei spojrzy?

Gość Sowa Nocna
Nie. Nie ze krzywo. Ostatnia moja relacja chyba wprowadzila mnie w jakis traumatyczny lęk. Jak sie dowiedzial o tym. Powiedzial ze sie boi odpowiedzialnosci. I nasze drogi sie rozeszly. I teraz. Najzwyczajniej sie boje.

jak ma uciec (a tak zrobi tylko idiota albo ktoś kto tak naprawdę chce tylko seksu) to niech ucieknie teraz a nei po fakcie

Gość Sowa Nocna
Ale. wez pod uwage fakt, iz pracujemy w jednej firmie. Jesliby uciekl.. Jak pozniej moglabym w niej funkcjonowac?

zasada nr 1 - nie sypiać z kolegami z pracy. ­ a co do dziewictwa, to radziłabym powiedzieć dla swojego dobra. no chyba, że lubisz, jak cię boli. nie mówiąc już o tym, że on może oczekiwać od ciebie większego doświadczenia i zaangażowania.

sowo, dramatyzujesz chcesz iść z nim do łóżka a boisz sie powiedzieć (a przecież w takiej sytuacji i tak się dowie) rób jak uważasz, nie ma jednej słusznej drogi, ale nei pisz że rozmaiwacie szczerze o wszystkim, bo ty nie jesteś z szczera, tylko albo udajesz albo jesteś skryta i tak naprawdę boisz się przed nim otworzyć

żaba ma rację, to jest KOLEGA! ty sie zakochałaś, ale jesteście tylko kolegami z pracy, nei jesteście parą.

Gość Sowa Nocna
Jestem z nim szczera. Troszke unikam tego tematu. On nie wie dlaczego. Ale pozatym sporo nas laczy :) I mamy na prawde wiele wiele do robienia poza rozmowami o seksie :) Tą zasade wyznawalam cale zycie :) Ale.. sie zakochalam... akurat w koledze z pracy. I nic na to nie poradze! Moze to samo przyjdzie... a moze on... to jakos wyczuje?

Gość Sowa Nocna
hmmmm calujemy sie... spedzamy duzo czasu razem. Jade do niego na Swięta. Wiec ...nie jestesmy?

Gość Sowa Nocna
Wiem i czuje, ze tak.

Powiedz. Każdy normalny facet to zrozumie. Jeżeli za pierwszym razem się zrazisz,będziesz mieć niemiłe doświadczenie i będziesz bać się przed kolejnym następnym razem.

super! :) wróćmy do tematu: boisz się z nim szczerze porozmawiać ale nei boisz sie z nim iść do łóżka, gdzie tu logika?

Gość Sowa Nocna
Teraz bedziemy spedzac coraz wiecej czasu :) zupelnie sami, gdyz przeprowadzam sie do kawalerki i bede w niej mieszkac sama :) Wiec moze... podczas ktorychs rozmow to wyjdzie samo :)

Gość Sowa Nocna
No wlasnie moze brak logiki! Na prawde nie boje sie isc z nim do lozka :) Wrecz tego pragne! Natomiast to co mnie spotkalo 2 lata temu mnie chyba zamurowalo. I ciezko mi o tym mowic.

musisz zapomiec o tym co było 2 lata temu, w koncu zawsze trafi się jakiś idiota i szkoda by tak rzutował an twojej psychice

Gość Sowa Nocna
Wiem, ale bardzo to przezylam. Plakalam 4 miesiace codziennie. Az poprostu powstal we mnie mur. Bylam otwarta i spontaniczna. A teraz poprostu unikam pewnych tematow.

no tak, na pewno się zorientuje, jak będziesz wrzeszczeć z bólu w trakcie :o

Gość Król Julian III
Strać kochana dziedzictwo ze mną, a potem z nim już będzie z górki,,, ot tak wspaniałomyślnie wymyśliłem... A jeśli nie.. to nie... HAŃBA CI

Gość Sowa Nocna
Myslicie... ze mezczyzni na prawde boja sie odpowiedzialnosci? Jesli chodzi o.... Czy tamtem byl poprostu niedojrzaly?

jaka znowu odpowiedzialność? :o o ile się zabezpieczycie, to raczej dzieci z tego nie będzie. więc już nie cuduj.

Gość Sowa Nocna
odpowiedzialnosc... o moje uczucia... i... przywiazanie...

Gość lololola12
a czemu ma niby wrzeszcześ z bólu? chyba nie powiesz mi, że taka stara baba ciągle ma błonę- rozumiem że ktoś seksu nie uprawia, ale chyba każdy sie masturbuje. już nie mówiąc o tym, że wiekszość kobiet ma taka błone, która nie daje ani zadnych efektów specjalnych ani darcia ryja.

Gość lololola12
i co cie tak smieszy?- że masz niskie libido i nawet się nie masturbujesz przez tyle lat

Gość lololola12
więc smyrasz sie po łechtaczce jak 12 letni dzieciak i nawet nigdy nie czułas potrzeby żeby robic cos innego, mimo że jesteś dawno dorosła.

"a czemu ma niby wrzeszcześ z bólu? chyba nie powiesz mi, że taka stara baba ciągle ma błonę- " ­ błona tu nie ma nic do rzeczy. i tak prawdopodobnie będzie bolało, chyba że rozpychała się wibratorem XXL 🖐️