Si-xa 0 Napisano Grudzień 16, 2012 no i tez francuski jest strasznie trudny do nauczenia. ja bylam na lazurowym wybrzezu w rehonie monte carlo kilka miesiecy i sobie mieszkalam w pieknej willi, upaly niesamowite i te widoki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Grudzień 16, 2012 E tam wszystkiego można się nauczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Si-xa 0 Napisano Grudzień 16, 2012 no mozna ale po czasie.. a mi go zawsze szkoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogatainaczejjjj Napisano Grudzień 16, 2012 Wie od rodziny:) O prace latwiej oczywiscie w anglii!! A zarobek mysle ze jest tez wiekszy a zycie tansze do utrzymania dla osoby ktora tylko chce sobie dorobic cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Kiedys mialam wybor Austria albo Anglia.Wybralam anglie ze wzgledu na meza,nie znal niemieckiego. Dzis nie zaluje,chcociaz powiem ze nadal mnie ciagnie do Austrii. Apropo pracy ,wszyscy mowia ze jej nie ma :D nie zgadzam sie z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do donkapa Napisano Grudzień 16, 2012 *******/x up ha ha ha Ale jest tyle innych fajnych krajów.Ale przecież Anglia jest taka zła, szare szeregowce itp. Są piękniejsze kraje i nie ma tyle deszczu co w Anglii ////xxx to dlaczego sie nie przeprowadzasz do Holandii np ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Koleżanka ma rodzinę w Australii i po ostatnim urlopie spędzonym u nich, była tym krajem zachwycona.Gdyby miała na tyle kasy, to by zwinęła manatki i już dawno się tam przeniosła.Ale to nie jest takie proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Ja się nie przeprowadzę do Holandii bo nie trawię niemieckiego,a holenderski to mieszanka niemieckiego z angielskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Grudzień 16, 2012 A co myslicie o Kanadzie? Ja znowu lubie zime :D troche mi tego tutaj brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Po merdało mi się, koleżanka ma właśnie w Kanadzie rodzinę, a nie w Australii :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcecie się dupczyć z Napisano Grudzień 18, 2012 obcokrajowcami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roszavasza Napisano Grudzień 18, 2012 pomyslic Kanade z Australia to.....naprawde brak mozgu trzeba miec :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tralalalalalaa Napisano Grudzień 18, 2012 moglabys napisac, gdzie mieszkasz w tej Anglii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach