Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestę studentę

Nie mogę zasnąć drugą noc z rzędu.

Polecane posty

Masakra jakaś, znacie jakiś dobry domowy sposób na sen? Wczoraj spałam 3 h, a dzisiaj szykuje się powtórka z rozrywki. Jak coś robię, czytam, próbuję się uczyć, czy nawet teraz jak piszę to prawie padam na twarz, a jak tylko się położę to kicha, odechciewa mi się spać. I tak w kółko... ;/

butelka czerwonego wina przed snem :P ewentualnie kup sobie melatoninę swojego czasu miałam identyczną sytuację przez kilka miesięcy, to dopiero druga noc - nie panikuj 🖐️

Gość obsesyjka
Tak popieram piwo ewentualnie szklanke cieplego mleka o ile ktos nie ma przy tym odruchu wymiotnego

żadne piwo... trzeba się zmęczyć. musisz się przetyrać. polecam biegi aż do rzygania... ...a przed snem - melisa (DZBAN)

swego czasu miałem podobny problem -zresztą mam go do dziś...

Gość obsesyjka
Ja po dwoch piwach ide spac bez problemu. A czesto miewam klopoty z bezsennoscia

nie pij piwa, bo obciążasz nerki, a to nie sprzyja ... jeśli brzydzi cię wysiłek fizyczny - to zostaje książka długie czytanie wycisza i tonizuje. do tego muzyka relaksacyjna i piowinno zadziałać

a już najlepiej dobrze poruchać :D spanie jak malowanie, ale takie porady to chyba nie dla ciebie

jak myślisz Estero? :classic_cool: czy dobre dupczenie może przynieść upragniony sen?

Ludzie litości, dzięki za odzew ale potrzebuję coś co mogę sobie zaaplikować o 1 w nocy na wsi :P Tabletki ziołowe i inne cuda nie działają. Mleka nie ruszam, a ciepłego to już w ogóle. Książka? Niestety, raczej jeszcze bardziej mnie rozbudzi (jak się wciągnę potrafię czytać do rana). Zresztą próbowałam zmulić mózg wzorami adrenergików i leków układu pokarmowego i też nie pomogło. A piwa nie ma ;(;(

hehh. i za to Cię lubię.... a dla twojej wiadomości - jestem dawnym HMS Petard ...i fakt jestem prosty, ale za to realny i prawdziwy

doskonale... dobrze Cię widzieć wśród NAS :)

problem mam i zawsze miałem... swojego czasu udało mi sięz nim uporać, jednak życie płata figle i nie każdemu dany jest dobry, smaczny sen...

zauważyłem - Esterka... jak ci się darzy?

sama dla siebie?... ...czy może mierzysz w coś więcej?