Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestę studentę

Nie mogę zasnąć drugą noc z rzędu.

Polecane posty

w co? dom to nie tylko ściany - koleżanko sympatyczna:)

chciałem dyplomatycznie, ale widać - lubisz prostotę doskonale. masz chłopa, który będzie z Tobą dzielił to szczęście?

Gość Baron Chompferr
Esterka,chodzi o to,że zbudujesz fortecę a nie będzie komu zdzierać z twej pupci nocą kiecę.Także zamiast samca będziesz wkładać świecę.:classic_cool:

Baron Chompferr ‏ tutaj trzeba ogłady Ester Goldbaum jest krucha i płochliwa:classic_cool:

wracając do tematu. gdzie ten dom i z czego zbudowany? klasyczny pustak, czy może coś na niestandardowe kopyto?

Gość Baron Chompferr
tutaj trzeba ogłady Ester Goldbaum jest krucha i płochliwa. v v v v Ja bym użył sformułowania "autystyczna"ale szanuję prawo do wyrażania własnych opinii.:classic_cool:

a można coś więcej? sam jestem obszarnikiem, a na domach znam się lepiej niż na samochodach--> pomimo tego nie wiem co to

pochwal się Esterka. to żaden wstyd

nie wiem. ja budowałem z MAXa...

nieee. mam działki budowlane pod miastem -cztery (4) nic wielkiego, ale jest to zabezpieczenie na stare lata

jak możesz znać się na domach skoro nie wiesz co to silikat ? beton komórkowy , pustak ceramiczny i silikat to chyba 3 podst materialy budowlane

nie wiem. nie każdy zna się na nowych materiałach. ja budowałem z ceramiki. nie uznaję kloczków typu YTONG, ani innych wynalazków... moje materiały były proste jak ja sam:classic_cool:.... ceramika, drewno i kamień

ja nic nie dostałem. ciężka praca.... jestem z biedy

cóż piowiedzieć - Ester należy ci się szacunek i proste życzenie: wiele wytrwałości i samodyscypliny... jeżeli postawiłaś sobie taki kierat, to jest to chwalebne

nie tylko fajne to będzie to.... co czyni miejsce właściwym własny DOM to wielka sprawa i ukoronowanie jestestwa... BRAWO

Gość F des geistes
[własny DOM to wielka sprawa i ukoronowanie jestestwa...] v v v Faktycznie jak Ci się to z jestestwem kojarzy to musiałeś z biedy wyjść.

z ciężkiej biedy...co nie czyni mnie lepszym chuj tobie do dupy i nie wcinaj się w temat