Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestę studentę

Nie mogę zasnąć drugą noc z rzędu.

Polecane posty

Gość f55555
To nie ukoronowanie jestestwa tylko lęku w jakiego ramach "własny dom"sublimuje i wyraża pojęcie nobilitacji,pewności i stałości w określonej pozycji.

Gość F des geistes
[ z ciężkiej biedy...co nie czyni mnie lepszym ch*j tobie do d**y i nie wcinaj się w temat] v v v v Naprawdę wzruszające.Ty się za to w temat wpasowałeś jak iskrzy prącię-ciągu.

własny dom - to jest własne miejsce na ziemi. nie szuflada w bloku, ale własny kąt... dla mnie to ważne....

spierdalaj już:D poobserwowałeś sobie. pora spać

Gość Antkowaty
Jak się dobrze nawalisz to zawsze zaśniesz. tylko niezbyt zdrowy taki sen jest. Ja polecam combo: wypij piwo przy lekko ciekawym filmie, takim trochę zamulającym tak aby czuc że już padasz, po nim idz pod GORĄCY prysznic na końcu wypij kubek melisy otwórz lekko okno dla przyjemnego chłodu i już śpisz. Dobranoc :)

Gość elzbieta811
Mogą być to początki depresji. W takim przypadku warto rozważyć wizytę u psychiatry. Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ warto sobie zerknąć . Jest tam świetna klinika, która posiada bardzo dobrych specjalistów. Rejestracja jest online przez 24h 7 dni w tygodniu.