Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...........,,

Pierścionek zaręczynowy - ocencie...

Polecane posty

Gość ...........,,
tu juz nie o to chodzi, nie o cenę.. po prostu wie, że nie znoszę wielkich pierscionkow, mam cieniutkie i małe, zawsze, a posiadam sporo... i ze wrocil sobie do ogladania filmu...

Gość Pyurfss
okropny :( przykro mi. Ja lubie akurat duze pierscionki, sama mam wielki zareczynowy, ale sliczny, za 2tys. zl.

Gość gfdgcfghdfhcvgcv
oddaj mu ten pierścionek i powiedz, że jest niepoważny a jak nie wie, co jest nie tak to niech idzie do własnej matki i jej pokaże, skoro jest taki niekumaty, może ona go oświeci

Gość kocham cristiano ronaldo
ale wy jestescie tępe ja pierdziele haha to jest prowokacja a te już podniecone piszą

Gość ...........,,
nie, to nie jest żadna prowokacja.. po prostu taki dostałam i tak to "zorganizował". aha, i tak a'propos jego matki - właśnie się dowiedziałam, że to ona go kupowała, bo ją poprosił żeby coś wybrała.

Gość jest okropny.......
chyba twoja przyszla tesciowa nie za bardzo za tobą przepada.... ja na twoim miejscu oddalabym mu ten pierscionek niech da mamusi :D

Gość sfvf
hehe plastikowy ?

Gość ...........,,
nie, on jest srebrny... ;(

Gość wiesz co, ..
ja też nie lubię złota i wolałabym dostać łądny srebrny pierścionek lub z białego złota najlepiej. Nie przesadzaj, ten wcale nie jest taki brzydki. Niektórym podobają się tylko takie, duże i charakterystyczne. Mogłabyś wrzucić zdjęcie całej dłoni? jak go masz założony , wtedy lepiej można ocenić jak wygląda i jak jest duży

Gość ...........,,
zrobię fotkę jak tylko będę mogła, teraz niestety nie ma mnie w domu . on jest taki 3,5 x 2,5, ja mam dłonie baardzo małe, jak dziecko. zakrywa mi prawie caly palec..

Gość ...........,,
może ktoś coś jeszcze poradzić?

Gość ...........,,
:(

Gość kjfksdljv
i co z ta fota?

Gość lala090909
wtopił chlopak i z formą zareczyn i z piersionkiem. w dodatku ta cena w stosunku do jego wynagrodzenia... masakra. ale moze ktos mu doradzal...?

Gość marina192837
to mu powiedz ze chcialabys zeby okazal ci jak cie kocha i zrobil to w lepszej scenerii, a pierscionek to pierscionek, jak jestes lekarzem nie mozesz takich nosic to postaw w domu w jakims waznym miejscu zeby wiedzial ze jest wazny dla ciebie, nie musisz go nosic...

Gość verusia damusia
hujowy na maxa ;)

Gość ale cyrk
można powiedzieć, że teściowa pokazała na ile cię lubi (w tej cenie). Wiesz co troche pochopnie odpowiedziałaś "tak", bo niezły numer ci wywinęli, twój kochaś nawet nie zadał sobie trudu, żeby wybrać coś co ci będzie odpowiadać. No i sama forma oświadczyn. Muszę cie pocieszyć, ja z moim wtedy jeszcze chłopakiem wybrałam pierścionek w sklepie, po czym on zapłacił jak za każdy inny zakup (1600 zł), a ja wzięłam tę torebkę pod pachę i wyszliśmy. Pojechaliśmy zjeść kolację, on powiedział "załóz go" i zjedliśmy kolację już z założonym pierścionkiem i tak zostało. Ale to dlatego że mój mąż nie wie co to romantyzm i oboje chcieliśmy tego ślubu, rodziny. No ale twój przegiął, pierścionek powinien się tobie podobać i być wybrany przez niego, ew. ciebie. W ogóle to intymna sprawa pomiędzy tobą a nim, a on w taki ważny temat wciągnął matkę

Gość gustlik sie nakretka
M24 zareczal a ty takim klejnotem gardzisz ech:(