Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taalalalala

Czy podoba się Wam ta dziewczyna?

Polecane posty

Gość taalalalala

Czy podoba się wam z wyglądu ta blogerka http://charlize-mystery.blogspot.com/ Moim zdaniem jest strasznie chuda i ma brzydką twarz... a co Wy o niej sądzicie? Zalezy mi głownie na opiniach facetów

Gość podżegaczom mówmy NIE
super! smukła, szlachetne antropometry, piękne dłonie , mądre oczy , super szczupła kobieca pełna uroku Niewiasta

Gość fasfas
Czy Ty jesteś normalan autorko :O:O ? Dziewczyna ma super twarz, ostre rysy twarzy ale bardzo regularne, super kości policzkowe, ładnie umalowana i jest zadbana, jest bardzo szczupła ale nie wychudzona, jesteś jakiś zazdrosnym, zawistnym pasztetem, który chciał się dowartościować jej kosztem :O :O 🖐️

Gość brzydka jest
ale brzydula

Gość taalalalala
akurat jestem bardzo ładna, szczupła i zadbana, nie musze się dowartościowywać czyimś kosztem :D bo mysle, ze i tak jestem duzo atrakcyjniejsza od niej Po prostu chcialam poznac wasze opinie, bo dziewczyna zrobila kariere w intermecie, a moim zdaniem jest brzydka

Co? Te kości policzkowe mają być atrakcyjne?? Znam wiele dziewczyn z ładnymi, dobrze zarysowanymi kośćmi policzkowymi, ale ta twarz jest STRASZNA, ten nos, kształt twarzy, nawet oczy. Co z tego, że jest dobrze "zrobiona"- dużo tapety na twarzy itp, skoro tu nie ma nic atrakcyjnego? Nie pojmuję, przy ładnych zdjęciach piszecie, że to pasztety, a przy brzydkich że są mega atrakcyjne. To chyba po to, by się dowartościować i próbować wmówić ludziom, że brzydkie jest ładne :o