Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mnie nyslicie

Co myślicie o facetach spod znaku RYBY ???

Polecane posty

Gość co mnie nyslicie

Urodzilem sie 11 marca , jestem rybą ... co myslicie o rybach..czekam :D

Gość co mnie nyslicie
a czy zawsze wam sie to sprawdzilo ? bo podobno ryba jest spokojnym, rodzinnym domatorem, zamknietym w sobie, romantykiem , dosc powolnym a u mnie to sie nie sprawdza, domatorem nie jestem , wrecz przeciwnie, jestem nastawiony anty-rodzinnie, o sobie malo mowie wiec tu sie zgadza, romantykiem w ogole nie jestem...

Gość Apart007
zapomniales dodac malo zdecydowany.

Gość temat już był na kafe wiele
razy

Gość jjgfc
Znam jednego-śmieć kurwiarz i kupa gowna nic dobrego nie mogę powiedzieć niedojrzały dziecinny nieodpowiedzialny

Moj kuzyn jest rybą i wcale nie jest odpowiedzialnym domatorem, raczej imprezowiczem chamem i ruchaczem, wcale nie jest niesmialy wali prosto z mostu horoskopy są gowno warte

Gość do nagi kelner
sam jesteś gówno warty, to że u Ciebie w rodzinie jakaś patologia jest to nie znaczy, że astrologia jest gówno warta patałachu/ autorze: Charakter człowieka urodzonego 11 marca jest bardzo silny i dominujący. Czasem nawet człowiek ów jest wyniosły w stosunku do innych, niemal władczy, przy czym nie jest to zaletą, bo nieraz rodzi konflikty z osobami, które nie widzą powodów, by podporządkować się jego woli. Mimo to jednak człowiek ów ma wszelkie predyspozycje do obejmowania dominacji nad innymi, gdyż wyróżnia się pośród nich szybkim i zręcznym działaniem we wszystkich dziedzinach, a także niezwykle przenikliwym umysłem. Ponadto osoba ta charakteryzuje się wielką cierpliwością i gdy nie może od razu osiągnąć upragnionego celu, skłonna jest nań czekać nawet bardzo długo. W dodatku jest bardzo zdecydowana gdy coś sobie postanowi, skupia na tym jednym celu wszystkie swe siły i działania, przez co osiąga znakomite efekty. Daje jej to wielką przewagę w życiu społecznym czy zawodowym, ale w życiu osobistym nie zawsze wszystko układa się tak pomyślnie. Człowiek ów, gdy nie jest akurat zajęty realizacją swych planów, koncentruje się na układaniu następnych, przy czym nierzadko bywają one bardzo śmiałe i niemal fantastyczne, gdyż wyróżnia się on bardzo bujną wyobraźnią. Pomaga mu ona nie tylko w pracy, ale też w odkrywaniu tajemnic innych ludzi. Sprawia to także, że lubi tworzyć intrygi, a swoją działalność najczęściej długo pozostawia w tajemnicy przed innymi. By ją zachować, woli pozostawać przez jakiś czas na uboczu zamiast wysuwać się na pierwszy plan, tak jak ma to w zwyczaju na co dzień. Jego wielka zawziętość i niespotykany upór wprawdzie wydatnie pomagają mu w realizacji celów, ale dla osób o innym usposobieniu są bardzo uciążliwe, gdyż osoba ta jest niezwykle wymagająca i zadowolenie jej jest wręcz niemożliwe, tym bardziej, że najczęściej skrywa swe prawdziwe zamiary i rzadko wprost mówi o tym, czego oczekuje. Nigdy nie zważa na piętrzące się przed nią trudności, ponieważ doskonale sobie radzi z pokonywaniem ich i posiada instynkt, który doprowadza ją do właściwego celu. Kobiety urodzone tego dnia są bardzo wdzięczne i subtelne, choć ta druga cecha sprawia, że często nie osiągają szczęścia w życiu osobistym, bo nie mogą znaleźć partnera, który odpowiadałby ich specyficznym wymaganiom i każdy jest dla nich zbyt prozaiczny. Człowiek urodzony tego dnia przez swoją dwoistość i sprzeczne cechy, jakie się w nim ścierają, może być przyczyną swego niespełnienia. Stale przeżywa konflikty wewnętrzne, jest rozdarty między sercem, a rozumem. Ta wewnętrzna konfliktowość wylewa się na zewnątrz, w wyniku czego człowiek ów jest kłótliwy i często wznieca kłótnie z innymi.

Gość byczadzuewczyna
Haha też znam to szmatlawce i dziwkarze palcem bym nie tknela

do nagi kelner - jakis problem masz ze soba laska? wylewasz frustracje na forum ? Tez umiem wyzywac innych od dziwek i szmat tylko po co? Horoskop i znak zodiaku nie ma nic wspolnego z charakterem

Gość jhbjher
a kto powiedzal ze ryby to domatorzy,ja mam tego pecha ze same ryby sie do mnie kleja i jak tylko slysze ryba to uciekam gdzie pieprz rosnie,ex 17 lat ryba nigdy nie dorosl,nastepny facet na poczatku do rany przyloz tez ryba myslalam ze horoskopy to brednie i mysle a co mi tam i tez wielka porazka,teraz nowego poznalam tez ryba nawet nie dalam mu szansy fakies fatum czy co?? nigdy wiecej.....bawidamki,klamcy,egoisci,narcyzy,w towarzystwie blyszcza a w czterech scianach to ponuraki i gbury,nie nadaja sie na ojcow i mezow bop szybko sie wszystkim nudza ......odradzam

Gość Mhyyyyy
No to ja mam jakieś szczęście do ryb. Mój były urodził sie 03.03 - dziwny typ, po roku się rozstaliśmy, w sumie to nawet nie było roku. Dziecinny w sumie miał 22 lata, romantyk to fakt. Niezdecydowany, narwany wszystko by chciał od razu. Domator straszny - nigdy nie chciał gdzieś wyjść, a o tym żebym ja wyszła gdzieś z koleżankami nie było mowy. Zaborczy. Mój obecny chłopak urodzony 05.03 to już trochę inna bajka. Nie jest domatorem - ciągle gdzieś pędzi, rządny jest poznawania świata, duże znaczenie ma dla niego odkrywanie nowego czegoś. Zaborczy bardzo. Tak samo jak poprzedni chłopak jest jedynakiem i tak samo jest rozpieszczony, ale to już kwestia wychowania. Jest romantykiem, na pewno. Niedowiarek straszny zawsze musi wszystko sprawdzić sam.

Gość Mhyyyyy
klamcy,egoisci,narcyzy,w towarzystwie blyszcza a w czterech scianach to ponuraki i gbury - coś w tym jest prawdy

Gość jhbjher
dodam ze 17 lat bycia razem

Gość to nie kwestia znaku zodiaku
tylko waszych dziecinnych chłopaczków. trzeba było sobie znaleźć kogoś, kto ma więcej, niż 20 lat, biedne dziewczynki sfochowane.

Gość jako ze sam jestem ryba
radze sie trzymac od takich z daleka. :D