Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankkkka lodz

Facet, ktory nie chce zrobić testu na HIV - co o takim myślicie ?

Polecane posty

Gość ankkkka lodz

Moj eks chłopak (nie nazwalabym tego zwiazkiem, mialam 17 lat, on 21, bylismy razem pol roku ,zadnego seksu) powiedział ze gdyby dziewczyna go poprosila o zrobienie testu na HIV to po prostu by ją rzucil bo nie jest jego warta skoro mu nie ufa... nie ukrywam to byl jeden z powodow zerwania naszej znajomosci

Gość Gacie po przejsciach
Gdzie dokladnie mieszkasz? Moze chcialabys sie spotkac i porozmawiac na ten temat? :classic_cool:

Gość ykskkskks
Pewnie cos ukrywa albo poczul sie //urazony// ze zostal wzięty za puszczalskiego. Ja tez bym z takim nie byla, nie wiem jak mozna focha strzelac w takich sprawach

Gość dorkaiiiii
młotkiem po głowie,niepłodnością się nie zarazisz,a HIV zrujnuje życie.Nie porównuj tak różnych rzeczy.

Gość TrocheZałamany
pewnie strzela śrutem zamiast nasieniem :/

Dla mnie jest tchórzem i nieodpowiedzialnym za zdrowie partnerki. Ja dwa razy zrobiłem anonimowo testy w swoim życiu, ostatnio dwa lata temu i jestem zdrowy. Z HIVem i na lekach antyretrowirusowych już można żyć kilkanaście lat, a nawet znane są przypadki 25 lat nosicielstwa.

Cóż, dla mnie to normalne, że w dzisiejszych czasach trzeba być ostrożnym. Z tym, że jeśli dziewczyna oczekuje kompleksowych badań to sama też ma takie sobie sprawić.

Gość rotańczona
powinniście iść razem na to badanie

Gość fghjhgfd
Ja to samo zrobiłbym dziewczynie też kazałbym się Jej przebadać . kobiety dziś są takie latawice, że prędzej facet zarazi się od swojej dziewczyny niż od prostytutki.

HIV nie wybiera płci. Rzeczywiście niektóre młode kobiety są cholernie puszczalskie. Wystarczy podać przykład pań od Simona Mola lub przejść się na imprezy i zobaczyć wypite lub nafukane laski co zaoferują ci szybki numerek lub fellatio. Od tego też można się zakazić HIVem.

Ja nie bardzo rozumiem po co kobieta ma robić test na bezpłodność, ale w sumie co komu szkodzi? Najwyżej sama bym się o czymś ciekawym dowiedziała ;) Co do testów na HIV, jak najbardziej normalne. Nie trzeba się specjalnie "puszczać" żeby mieć pecha i złapać coś od poprzedniego stałego partnera. Jeżeli facet tego nie wie to jest idiotą.

Dobrze zrobilas. Nie warto nikomu ufac, kobiety klamią co do ilosci partnerow a faceci tez nie lepsi, szybkie numerki w kiblach w klubach to normalka.