Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamamrkkaaa28

Jak byscie odebraki te slowa?Wazne

Polecane posty

Gość kalamamrkkaaa28

Przyjechala dzis do mnie ciotka. Przywiozla dla dziecka prezent. My mamy jechac do rodzicow partnera na swieta cale ale niewiemy do konca czy na 100% jedziemy czy zostaniemy w domu. i moj mowi do ciotki ze moze zobaczymy sie w swieta a ona od razu ale nas nie bedzie. a moj ale wigilie ciocia robi u siebie ona ze tak.ale 2 dnia swiat nas nie ma. To znaczy ze nie chca zebysmy przychodzili? Ze wgogle nie wzieli takiej opcji ze jesli zostaniemy to nas zaprosza? bo taka tradycja ze zawsze wigilja jest u ciotki i 1 dzien swiat tez bo ma imieniny.

Gość torze
Nie pchaj się tam, gdzie cię nie chcą. Bardzo wyraźnie dała znać, że te święta nie chce mieć gości. Więc zakasać rękawy i zrobić sobie rodzinne święta we własnym gronie

Gość kalamamrkkaaa28
ale wyobraz sobie ze moja siostra jak zawsze idzie na wigilie do niej i moja 2 ciotka tez spedza u niej swieta. a to moja jedyna rodzina. bo rodzice nie zyja. a to sa mamy siostry.

Gość zegda
zwyczajnie ma już tego dość i zresztą... wszystko kosztuje...

Gość kalamamrkkaaa28
moja ciotka ma kase. na jej brak nie narzeka.

Gość torze
No i co z tego, że ma kasę? Dlatego ma być za Caritas dla reszty rodziny i jeszcze się przy tym narobić?

Gość no przeciez
wyraznie powiedziała ze was nie chce, taka glupia jestes ze miala jeszcze dosadniej powiedziec? a moze wyzwac?

Gość kalamamrkkaaa28
takj to odebralam. a mi sie bardzo przykro zrobilo. to po co jak dzownia 1 czy 2 ciotka to sie pytaja czy jedziemy czy nie.

Gość kalamamrkkaaa28
ale przykra nam jest ze jak zostaniemy to cale swieta spedzimy sami z dzieckiem.

Gość amelia288
up

Gość amanada foxii
tez mi sie zdaje że nie chcą abyście przychodzili.

a mi sie wydaje ,ze to zupelnie inaczej zabrzmialo. Ciotka wie , ze planujecie jechac gdzies indziej i moze pomyslala, ze wlasnie 2 dnia swiat chcecie do niej przyjsc dlatego wam powiedziala ,ze ich nie ma. Ja bym to tak odebrala.