Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybaaakakakakaka

mała zemsta na współlokatorce?

Polecane posty

Gość rybaaakakakakaka

Jak w temacie. Mam okropną współlokatorkę. Nigdy nie sprząta, pomimo zrobionego grafiku, nie myje naczyń po sobie, zostawia śmierdzącą rybę w kuchni, nie spłukuje po sobie toalety, pali w pokoju pomimo umowy z właścicielką o zakazie palenia w mieszkaniu, trzaska drzwiami tak,że w nocy minimum trzy pobudki i wiele innych! Dowiedziałam się że dużo rzeczy robi typowo złośliwie (od znajomych). Próbowałam delikatnie, prosiłam, zwracałam uwagę, ale to nic nie dawało. Więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie! Planuje małą zemstę. Jakieś propozycje? :D

Gość hbhjbhjbj
wlej jej do szamponu kleju ;p

Gość zwyczajnie miej ją w doopie
jak i ona ma Ciebie 🖐️

Gość nie działa
śpij w kuchni bez majtek. w odwecie za tą rybę

Gość ghjhg
z tym szamponem niegłupi pomysł, możesz jej czegoś dolać do szamponu albo odżywki. Ale to taka mini zemsta

Gość rybaaakakakakaka
miałam to w dupie aż nie dowiedziałam się, że to złośliwe! należy jej się

Gość środek przeczyszczający
do jogurtu/jedzenia jej :p

i papier toaletowy skitraj gdzieś, zanim jej się zacznie rewolucja :)

Ja bym dodatkowo wszystkiete brudne gary/śmierdzące ryby wrzuciła jej do pokoju :P

Gość ghjhg
oo, z tym środkiem przeczyszczającym dobre! Ale dodatkowo dałabym jeszcze coś do tego szamponu :D

Gość rybaaakakakakaka
haha myślałam o jogurcie, ale zwracając uwagę na fakt jej nie spłukiwania toalety obawiam się, że zrobiłabym sobie samej psikusa!

Gość ghjhg
nie, najlepiej dorzuc jej ten srodek zanim wyjdzie z domu, niech lata po miescie i szuka toalety :D

możesz też nasikać do kubeczka/pojemnika z atomizerem i rozkropić jej po łóżku :p (ta opcja jest dobra tylko wtedy, kiedy macie osobne pokoje i masz wystarczająco dużo czasu, żeby zdążyło to przeschnąć :classic_cool:) :D

albo rybe wrzucic głęboko pod łózko (o ile nie macie wspólnego pokoju rzecz jasna) smród gwarantowany, gorzej z lokalizacją

Gość vb12
A potem od odbije piłeczke i tak w . A potem sama bedziesz się bała używać swoich kosmetyków bo mogą być z wkładką.:) Masz 3 wyjścia zakcptować i ją olewać. Drugie bardziej drastyczne wyprowadzić z mieszkania. Trzecie sama się wyprowadzić. Ale czemu ona tobie robi na złość, może zaszłaś jej za skórę czyms. skąd znajomi to wiedzą że to na złość? Są wspólni znajomymi?

a ta współlokatorka się nie boi, że dziewczyna zacznie odbijać pałeczkę?:D takim nie wolno popuszczać, bo wejdą na głowę :classic_cool:🖐️

Gość vb12
Skoro nie reaguje na prośby to znaczy ze ma ja w dupie dzisiaj ta jej naleje do szamponu a tamta jutro jej wrzuci jakąs trutkę do żarcia. najwyraźniej to jakaś psycholka. Mi wspólkotarka groziła że mnie zabije. Postraszyłam policją 5 minut i się wyprowadziła.

Gość rybaaakakakakaka
planuje się zemścić przed wyprowadzką, żeby nie było odwetu ;p

Gość Erytoka
to zemscij sie porzadnie

Gość jax3
Rozpruj delikatnie podszewkę w jej zimowej kurtce, zaaplikuj makrelę w oleju w woreczku foliowym i zaszyj, a później zaraz się wyprowadź :D

Gość zemsta jest slodka tylko
w fazie jej planowania i wyobrazania sobie jej efektu. Nie wierz tym znajomym tylko pogadaj na serio ze wspollokatorka. Nie wierze, zeby ktos robil takie rzeczy na zlosc.

Gość jaaaaa_
Rozpruj delikatnie podszewkę w jej zimowej kurtce, zaaplikuj makrelę w oleju w woreczku foliowym i zaszyj, a później zaraz się wyprowadź Dobreee :D

Gość o matko :) jak bez odwetu to..
nie zawahałabym się jej nawet klocka walnąć na poduszce jak taka małpa wstrętna :)