Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodgaa

Szaleniec z USA namiętnie grał w gry komputerowe

Polecane posty

Gość rodgaa

Call od Duty szczegolnie, namietnie grał w gry w których się strzela i zabija. Identycznie jak Breivik. Uważam że te gry powinny być zakazane,

Widzę że powiązanie faktów i faktów nie wychodzi producentowi tego tematu zbytt dobrze:P.Jest wielu co gra w takie gry a wcale nie sa tacy groźni:P.Ja niezbyt lubię takie strzelanki ale raczej z powodu braku umiejętności:P.

Gość raper olo z częstochowy
Skąd te info

Gość aaaalamakotaotataa
no wlasnie - tez bym chciala wiedziec cos wiecej. kto to byl? to sie w glowie nie miesci. oskarzyl szkole o to, ze mu cale zycie rozwalila - chyba tak to wyglada,nie? a takze rodzine. czasem???? teraz mysle ze to sie stalo tez przez polske - takie wartosci???? sa tu promowane w szkole choc no coz... nie wiadomo w sumie o co poszlo, kto to byl. ale takie mam mysli nawet. choc tu to tylko ze po cichu, a moze ktos tak myslal i nie wiem jak sie dostaje prace w usa - moze bez pracy, a wielkie szkoly. nie wiadomo. wiecie cos wiecej? i tyle :(

Gość aaaalamakotaotataa
z tego co zrozumialam to chyba mial mature ten terrorysta. i tyle. jakie to sa tragedie to sie opisac nie da. takie jest zycie. moze bedzie o nim cos wiecej. na razie nikle informacje. ze to dziecko bylo, komentarze - kontroluj bron. cos strasznego :( i tyle. mam nadzieje, ze nikt nie bedzie wrabial w te tragedie ludzi i wartosci, ktore z tym niczego wspolnego nie maja. tyle :( co jeszcze? :( co jeszcze mozna napisac i co dalej? czemu to sie wydarzylo? tyle :( czy tedy droga? dokad? :(

Gość aaaalamakotaotataa
:(:(:(:(

Gość całus mowi
usa ma problem ze kazdy ma dostpe do broni jelsi ccha sie bronic to powinni miec ogolny dostep ale do..gazow pieprzpwych i pralizatorow..a nie broni..jak bron to na slepe naboje..Od czego maja systemy alarmowe itp jak bogaty to i ochrone ma ze jedzie w 5 minut. Bron dla kazdego? glupota. Kazdy moze jej uzyc niewlasciwie i jest to gupie..jak widac po usa..gdzie najwiecej jest mordecwo co zabiajaj dzieci w szkolach zaden kaj nie ma takiego problemu. ktos moze byc w momencie badan zdolny do broni..a po x czasie dostanie na glowe i boom strzela. uwazam ze Obama powinien zmienic prawo tak jak obiecal.