Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latt

27 lat i pierwsza randka

Polecane posty

Gość 27 latt
szczupła: nie wiem co, po prostu ją lubię. I nie nazwałbym jej poważną.

Gość Ramderuji
szczuplakaskabede- Za pożno. Pewne rzeczy w tym w wieku już są wyuczone i ciężko będzie je zmienić, o ile w ogóle.Zajmij się czym innym. Spieprzysz sobie zycie umawiając się teraz z kobietami.

Gość 27 latt
wyścig: nie każdy jest tak zdolny jak Twój ojciec.

Gość 27 latt
co masz na myśli mówiąc,że w tym wieku pewne rzeczy są już wyuczone?

Gość Ramderuji
Te zajmij się to do 27 latka było * Jak sobie wyobrazasz faceta, ktory dopiero zaczyna się brać za kobiety? Przeciez to bedzie kompromitacja jak nic. od takich już się co nieco wymaga. A koleś jest ewidentie na poziomie nastolatka jesli chodzi o sferę uczuciową.

"co masz na myśli mówiąc,że w tym wieku pewne rzeczy są już wyuczone?" ­ A chociażby to, że większość nie przyłazi na forum i nie pyta jak poderwać pierwszą w życiu laskę przed 30-stką

Gość szczuplakaskabede
no i widzisz chcialam cie zachecic do szerszej wypowiedzi odnosnie hobby a ty co zapomnij o tym ze rozmowa toczy sie miedzy twoimi uszami musisz umiec powiedziec sos wiecej zmusic sie no najpierw musisz sie zmusic zmobilizowac ja tam slysze fortepian tylko i brak wokalu nie lubie takiej muzyki za bardzo choc niektore utwory mozarta sa ok eine kleine nacht muzik czy jak to sie pisze jest nawet ok albo tocata i fuga bacha super czy sonata ksiezycowa beethovena ale to takie standardy w muzyce klasycznej

Gość 27 latt
Ramderuji: po czym wnosisz, że jestem emocjonalnie na poziomie nastolatka?

Gość Ramderuji
bo takie rzeczy jak pierwsze proby podrywania i umawiania się z dziewczynami zaczynaja się w wieku nastoletnim

Gość 27 latt
standardów nie znoszę, lubię bardziej eksperymentalne brzmienia.

Gość 27 latt
Jak byłem mały, to mama biła mnie pokrywką po głowie. Czy to może mieć wpływ na moje obecne problemy z dziewczynami?

Gość 27 latt
Ramderuji: widocznie u niektórych zaczynają się trochę później.

Gość Ramderuji
a nie przed 30-tką. człowieku, co ty robiles jak byles nastolatkiem? :)

Gość szczuplakaskabede
no i ok szkoda ze nie umiesz powiedziec lub nie chcesz co ci sie tak w tym podoba jakbys mnie zachecil dosluchania ego czesciej mysle ze kolzenstwo jest takim dojrzewaniem do milosci pozniejszej jesli nie miales serdecznego kolegi przyjaciela w dziecinstwie i wieku nastoletnim to to sie wlecze a to ze wtedy nie miales (nie wiem moze miales) to tez nie przypadek ale jesli chcesz zmiany to najpierw ty musisz zmienic siebie troche

Gość 27 latt
nie miałem żadnego serdecznego przyjaciela, o którym piszesz.

Gość szczuplakaskabede
nie wiem moze dzisiaj mam dzien nie na taka muzyke ale jakos mi nie wchodzi dzis potrzebuje wyrazistej melodii latwiej do przyswojenia przez ucho hehe ale psiales ze lubisz muzyke alternatywna elektroniczna no ja nie widze tutaj tej elekrtoniki o co chodzi

Gość 27 latt
w tym drugim przykładzie jest muzyka elektroniczna.

Gość szczuplakaskabede
no tak myslalam ze nie miales pewnie dlatego ze po prostu taki a nie inny urodziles sie i nie chciales i/lub nie umiales nawiazywac i/lub podtrzymywac i poglebiac relacji z druga osoba moze jestes jedynakiem choc to nie zawsze dziala tak prosto

Gość szczuplakaskabede
no ale takie to dziwne kokofonicnze bez wyraznego ciagu melodycznego jesli muzyka elektorniczna to wole krafwerk czy depeche mode hehe

Gość 27 latt
to "trochę" co innego. Wiem, że dziwne, ale nikogo nie zachęcam do takiej muzyki.

"dark jest kafeteryjną peezdą , która sama nic w tym temacie nie ugrała' ­ Nic nie ugrałem ale z panną z tego forum się spotkałem. I tak mam więcej doświadczenia niż autor.

Gość 27 latt
chyba chciałaś napisać: kakofoniczne. W tradycyjnym rozumieniu pewnie tak.

Gość szczuplakaskabede
ale nie ma sie co obrazac tylko wlasnie tak sie pokazuje kawalek swojego swiata ja moge ci polecic ksiazki harlana cobena

Gość szczuplakaskabede
heh oczywiscie ze kakofoniczne robie sporo literowek bo szybko pisze sorki

Gość szczuplakaskabede
27- a kim jestes z zawodu, z wyksztalcenia gdzie pracujesz czym sie zajmujesz tak ogolnie

Gość glistaludzka
Jesteś facetem przed 30-tką który poszedł na pierwszą w życiu randkę i ją spieprzył, łał, podziw za to, że trzymają się ciebie jakieś nadzieje i optymistyczne myśli w kwestii twojej przyszłości z kobietami.

Gość darki
wow, ale masz doświadczenie. rondko twoją ksywą powinno się nazwać, czy pomnik naturalnej wielkości w centrum miasta ci wystarczy?