Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latt

27 lat i pierwsza randka

Polecane posty

Gość 27 latt
Darker: ale z wiekiem będzie mi coraz trudniej.

Gość trghjutykutyu
odloz troche kasy, spotkaj sie z panna z neta na seks, z taka 19-latka, co chce sobie dorobic pare groszy, ale jest de facto normalna dziewczynna

Gość 27 latt
myślisz, że takie co chcą sobie w ten sposób dorobić są normalnymi dziewczynami?

Człowieku przecież tobie teraz już jest trudno. Na co ty niby liczysz?

Gość 27 latt
na to, że poznam dziewczynę, z którą będę się mógł dłużej pospotykać. Dlaczego "teraz" jest mi trudno? A wcześniej było mi łatwo? Nie sądzę.

No to teraz tym bardziej nie warto. Rób kasę, zdobądź dobrą robotę, zrób karierę i dopiero się za laski zabieraj. Pewności siebie ci przybędzie to stres ci odejdzie.

Gość 27 latt
słuchaj, mam pracę, więc nie jest źle. Kasy trochę też, choć pewnie nie za dużo. Ale milionerem to ja raczej nie będę. A drugi raz młody też nie, więc wiesz.

Gość szczuplakaskabede
ale ty musisz dac tez cos z siebie a nie tylko brac nie mowie o sprawach materialnych zeby nie bylo ale musisz rozmawiac no jak bez rozmowy chcesz sie spotykac z kims tak sie nie da przeciez a dopoki bedziesz wiodl jakis nieciekawy zywot dom-praca bez zainteresowan zadnych to ciezka sprawa

Gość 27 latt
wiodę taki żywot jak większość ludzi ( dom-praca-dom). A rozmawiać to wiem, że muszę.

"a dopoki bedziesz wiodl jakis nieciekawy zywot dom-praca bez zainteresowan zadnych to ciezka sprawa" ­ Zabawne, że taki własnie żywot wiedzie większość jak się poznaje i wchodzi w związki. Autora to ominęło więc teraz będzie musiał się starać 500% bardziej od innych. Dobrze ci radzę; weź się chłopie za coś innego a nie laski.

Gość 27 latt
Darker: możesz jaśniej? Jaki żywot wiedzie większość ludzi, jak wchodzi w związki?

Gość szczuplakaskabede
no ale ludzie poza domem i praca maja jakies zainteresowania tez gdzies jezdza cos widza opowiadaja co zauwazyli co zwiedzili mowia o tym co lubia jesc gotowac jaki film widzili i czemu uwazaja ze jest fajny mowi sie o wszystkim a autor nie dosc ze nie ma latwosci w mowieniu to jeszcze twierdzi, ze niczym nie interesuje sie ani nie jezdzi no to faktycznie ciezko znalezc jakis punky zaczepienia

Widzę, że nic do ciebie nie dociera więc może inaczej: ­ Masz 27 lat jesteś nieśmiały, nigdy nie miałeś dziewczyny - już to cię dyskwalifikuje w oczach kobiet jako partnera. Nieśmiały = pierdoła. Nic na to nie poradzisz. Wiem jak to jest ale w końcu zmądrzałem i odpuściłem.

Gość 27 latt
Darker: Ty odpuściłeś, a ja dopiero zaczynam.

Gość szczuplakaskabede
moze w necie na jakis tematycznych forach kogos poznasz kogos kto lubi taka mizyke jak ty albo na jakies sympatii i wtedy troche sie oswoisz z ta osoba w necie juz, pogadacie i moze na zywo bedziesz sie czul swobodniej no nie wiem co ci radzic juz

Gość 27 latt
ale dziewczyny też są różne. Ja przecież nie szukam ekstra laski czy jakiejś mega imprezowiczki. Są różne osoby i charaktery. Ty też możesz kogoś znaleźć. Widocznie trafiałeś na niewłaściwe osoby.

Gość 27 latt
szczupla: a tej muzyce co znalazłaś?

Gość szczuplakaskabede
mysle ze nidgy nawet w dziecinstwie nie miales serdecznego kolegi

A co ty jesteś? Nawrócony gej? Myślisz, że jak zaczynasz w takim wieku to masz łatwiej? Ja zacząłem jak miałem 17 lat.

Gość szczuplakaskabede
no wlasnie nic nie znalazlam wpisalam w yt te nazwy ale jakies dziwne rzeczy sie pojawily a jakie tytuly konkretne gdybys podal

"Ty też możesz kogoś znaleźć. Widocznie trafiałeś na niewłaściwe osoby." ­ Nie ma czegoś takiego jak niewłaściwa osoba. Albo się podobasz albo nie. Witam w prawdziwym świecie.

Gość szczuplakaskabede
no i wlasnie to chyab autor mial na mysli mowiac wlasciwa osoba czy niewlasciwa wlasciwej podoabsz sie niewlasciwej nie z wlasciwa sie dogadujesz z niewlasciwa nie bardzo trudno jest poznac wlasciwa osobe to znaczy mnie sie udalo dosc szybko ale moj partner szukal mnie dlugo

Gość 27 latt
Darker: no ale dlaczego wyzywasz mnie od gejów itp. Piszę, co myślę. Nie mam w zwyczaju atakować ludzi, którzy nic mi nie zrobili. Nie wiem, dlaczego Ty tak robisz. Tylko zniechęcasz tym do siebie innych.

Tak się dziwnie składa, że zaskakująco wiele osób spotyka sporo tych 'właściwych' w swoim życiu. Ta wasza teoria tyle warta co garść piachu na pustyni.

Ja cię nie wyzywam tylko ciekawi mnie dlaczego dopiero teraz w wieku 27 lat zacząłeś się interesować dziewczynami. Jak ktoś pisze, że dopiero zaczyna w takim wieku to coś nie tak z taką osobą.

Gość 27 latt
szczpula: wpisz sobie np. Boulez Derive albo Stockhausen Klavierstucke czy Kontakte.

Gość 27 latt
Darker: nie wiem, dlaczego dopiero teraz. Nie udaję, że znam odpowiedź na to pytanie. Do niedawna dziewczyny mogły dla mnie nie istnieć praktycznie.

Gość szczuplakaskabede
27- ten p boulez to jakas muzyka powazna troche nie moja stylistka co cie urzeka w tej muzyce

Gość szczuplakaskabede
moze autor czul wczesniej ze jest aspoleczny ze ma takie problemy a teraz mimo wszystko postanowil zrobic cos zeby nie byc samemu moze dojrzal do zmiany jakiejs w swoim zyciu ale musisz pracowac nad soba i nie boj sie ze jak bedziesz gadac o zwyklych rzeczach to bedziesz nudny

Gość Ramderuji
Klamka zapadła dla autora. Na dziewczynę nie ma szans.