Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latt

27 lat i pierwsza randka

Polecane posty

Gość 27 latt
nie jestem jedynakiem, mam siostrę. Co do tego serdecznego przyjaciela, to nigdy nie czułem potrzeby, żeby go mieć.

Gość 27 latt
zawód: przedstawiciel handlowy. wykształcenie: socjologia.

Gość szczuplakaskabede
moze z kobieta jest tak samo moze bardziej kultura na ciebie dziala presje wywiera albo kwestie seksualne a nie psychiczne czy emocjonalne jak sadzisz

Gość 27 latt
mogłabyś jaśniej?

Gość szczuplakaskabede
socjologia jest bardzo ciekawa lubie czytac na tematy spoleczne kulturowe i tak alej to fascynujace a co do zawodu to chyba wymaga od ciebie gadania i tzw obrotnosci nie jak dajesz rade czy to po prostu chodzi o to ze jak wiesz co mowic konkretnego to jedziesz z kokosem i sie ludzi nie boisz

Gość 27 latt
mogłabyś jaśniej?

Gość szczuplakaskabede
co jasniej skonkretyzuj

Gość 27 latt
tak mam konkretne rzeczy i wiem co mam mówić. Mamy zresztą stałych odbiorców i nie trzeba za bardzo kombinować.

Gość 27 latt
to swoje pytanie z 19:23

Gość 27 latt
Darker: nie wiem, pewnie różni są. To nie była żadna moja pasja, po prostu nie wiedziałem, co zrobić ze sobą po liceum.

Gość szczuplakaskabede
chodzilo mi o to ze skoro nidgy nie potrzebowales kogos bliskiego do szczescia to moze dalej tak jest moze wcale ne potrzebujesz kobiety ale odczuwasz presje spoleczna moze rodizny moze jakis wewnetrzny przymus bo masz 27lat i juz czas bo wiekszosc ma moze rodziny i wiedzie tzw normalne zycie moze tez ciagnie cie do kobiet jedynie ze wzgledow czysto seksualnych a nie dlatego zey nawiazac wiez emocjonalna i psychiczna bo cyba z tym bys mial problem skor nigdy nie przeciwiczyles takich ukladow nawet z kolega rozumiesz o co mi chodzi czy nie wiec mysle ze mozesz dzialac teraz tak pozno jak niektorzy mowia pod wplywem 2 presji kulturowo-spolecznej i/lub wlasnej seksualnej

Gość 27 latt
dla mnie ważne są tutaj przede wszystkim względy seksualne.

Gość szczuplakaskabede
czyli po prostu chodzi o czysty mechaniczny seks no to taki mozesz miec tu i tam bez angazowania intelektu zostaniesz obsluzony

Gość 27 latt
nie wiem czy mechaniczny czy nie. Chciałbym spróbować, jak to jest. Ale pospotykać się też, żeby się wyrobić.

Gość 27 latt
myślę, że będę w dalszym ciągu szukał okazji, żeby kogoś poznać. W tym roku już może nie, ale w przyszłym na pewno.

Gość szczuplakaskabede
skoro w twojej sytuacji seks jest priorytetem to kiepsko to widze bo na ogol zeby doszlo do seksu kobieta oczekuje wytworzenia szczerej wiezi emocjonalnej ktora sie tworzy w oparciu o rozmowy coraz bardziej otwarte i szczere a potem seks dopiero natomiast takie kobiety ktore moga seks upraiwac od razu raczej oczekuja fachowca a nie kogos kto stawia pierwsze kroki w lozki kolizja interesow

Gość 27 latt
może będzie mi trochę trudniej, ale nie tracę nadziei. Seks nie musi być przecież od razu na początku.

Gość szczuplakaskabede
no ale sam widzisz ze na tym etapie nie jestes wzbudzic zainteresowania dziewczyny na dluzej

Gość 27 latt
może się wyrobię

Gość szczuplakaskabede
heh powodzenia

Gość 27 latt
dzięki

Gość
autorze, odpuść sobie. i tak żadna cię nie zechce. ­ może to okrutne, ale taka jest prawda 🖐️