Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Czy to dla was smutne???

Polecane posty

1. Mieszkać w 1pokojowym mieszkaniu z rodzicami 2. Nie mieć warunków do nauki 3. Chodzić do zawodówki 4. Być w domu gdzie są 2 psy i 6 kotów 5. Chodzić do opieki społecznej i jeszcze sukinsyny mało dają 6. Mam tylko ponad 100 znajomych na fejsbuku 7. Mam tylko prawie 80 znajomych na nk :( :( :(

Gość Karmazynowy
Wprawdzie szału niema ale nie jest najgorzej

Gość ediiff
a po co te zwierzaki trzymacie?

Gość stara baba nieruchawa
jakim cudem na jednym pokoju mieścicie 6 kotu i psa ?

za to jaka popularność!!!w życiu nie będę miec tylu znajomych na fejsie bo nie jestem VIP em a na NK nie zaglądam od kilku lat

Gość gfi
Nie jest tak źle:) Uwierz mi, że ludzie gorzej mają... Pozdr Ciebie Rodzinkę i ZWIERZACZKI :)

stara się uparła że trzeba je trzymać. W tym pokoju jest koszyki dla psów. Koty śpią na łóżku, kocia toaleta też jest, nie ma nawet na żwirek. A 6 i 7 punkt bardzo mnie boli bo inni mają po 2 lub 3 tysiące znajomych.

I czy Ty myślisz, że na serio są to znajomi tacy z którymi się spotykają, na których mogą liczyć? Na serio te dwa ostatnie punkty tylko o Twojej dziecinności świadczą. Dorośnij dziewczyno:) Natomiast zwierząt jest faktycznie za dużo skoro nie macie na nich warunków. Ale zwierzaczki to wspaniałe stworzenia.

A jeśli to jest np. sąsiadka która Cię lubiała, z którą chodziło się do klasy i którą się miało 2 razy na nk. Po dwa razy likwidowałam konto a za trzecim razem nie przyjeła zaproszenia, nawet odwiedzając mój profil. Kilka razy skasowałam zaproszenie do niej i wysłałam ponownie.

Wiesz, może ta sąsiadka ma podejście do nk i wszystkiego innego takie jak ja.....czyli generalnie mam to gdzieś i uważam to za dziecinadę :)