Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erty89

Dać sobie spokój ?

Polecane posty

Gość Erty89

Mam 25 lat, spotykam się z 20 letnią dziewczyną od roku. Po paru miesiącach wyszło na jaw że ona utrzymywała kontakt z byłym chłopakiem i gadała mu że jestem tylko kolegą, do tego wszystkiego doszło jeszcze to że dowiedziałem się że była z niej taka latawica i paru kolesi mimo młodego wieku już zaliczyła. Powiedziałem jej że kończę bo nie tego oczekiwałem po tak fajnie zapowiadającym się związku ale błagała o szansę prosiła, przepraszała i mówiła że się zmieni. Ok dałem czas było ok ale po jakimś czasie znowu wyszły jej małe kłamstwa i znowu ta sama akcja. Poważnie z nią rozmawiałem , idealnie jej tłumaczyłem że nie trzeba mi kolejnego takiego związku bo moje wcześniejsze wyglądały podobnie i zwyczajnie jestem już na skraju załamania nerwowego. Po tej rozmowie zmieniła się na dwa tygodnie ? była bardzo czuła widać było że się starała i robiła wszystko bym odbudować relacje i żeby zdobyć moje zaufanie aż do dzisiaj. Dziewczyna powiedziała mi dzisiaj koło 14 że idzie się uczyć matematyki do koleżanki i nie będzie jej około dwóch godzin i jak wróci to mi da znać. Po jakimś czasie nie mogłem się do niej dodzwonić a przed chwilką koleżanka do mnie dzwoniła i powiedziała mi że przypadkiem widziała moją dziewczynę z takim typem co kiedyś razem kręcili, wychodzili ze sklepu i wsiadali do jego samochodu.. No ja po prostu już kurwa lachę kładę na to wszystko, czemu ja zawsze trafiam na takie szmaty pierdolone, czy moje życie nie jest nic warte ? człowiek się kurwa stara i stara a te dziwki nawet tego docenić nie potrafią. Pomyślałem że po prostu zerwę z nią teraz kontakt, nie będę nawet odpisywał, zupełnie jak by mnie nie było, za pewne domyśli się o co chodzi, co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość IMO12370
Z kurwy i wrony...:classic_cool:

Gość hola hola...
hola hola płec meska tez nie jest nieskazitelna. oczywiscie nie popieram tego co robi ta dziewczyna. uwazam, ze ten zwiazek nie ma szans. ludzi sie na lepsze rzadko zmieniaja. nie ludz sie, moze znajdziesz kogos kto ceni te same wartosci. Twoja dziewczya pokazała jak malo dla niej znaczysz. klamstwa to tylko potwierdzily. odpusc sobie i odetchnij z ulga w nowym roku. really

"Po paru miesiącach wyszło na jaw że ona utrzymywała kontakt z byłym chłopakiem i gadała mu że jestem tylko kolegą, do tego wszystkiego doszło jeszcze to że dowiedziałem się że była z niej taka latawica i paru kolesi mimo młodego wieku już zaliczyła." Coś takiego = koniec związku "Powiedziałem jej że kończę bo nie tego oczekiwałem po tak fajnie zapowiadającym się związku ale błagała o szansę prosiła, przepraszała i mówiła że się zmieni" Popełniłeś błąd, co Ci miała niby powiedzieć? To kłamliwa sucz i będzie robiła wszystko aby zaspokoić swoje pragnienia, którym aktualnie jesteś Ty. Jak się już jej znudzisz to nie licz nawet na odrobinę szczerości. Po przeczytaniu Twojej historyjki wynika, że Twoja dziewczyna to zwykła, kłamliwa szmata. Uciekaj czym prędzej.

Gość Erty89
I tak zrobię, nie mam zamiaru tkwić w tym dalej, co dziennie się oszukuję że będzie lepiej, Spotkamy się to jest pięknie a po paru dniach jak się nie widzimy to znowu to samo, nie mam już sił kompletnie, moje dwa poprzednie związki wyglądały dokładnie tak samo, pech niesamowity.

dlaczego się jeszcze wogóle zastanawiasz?czy ona taka nieziemsko piękna że tolerujesz takie ku...wskie zachowanie?

Gość ona taka jedna
Olej laskę, nie jest Ciebie warta. Jeśli się kogoś naprawdę kocha to nie robi się takich manewrów. Daj sobie trochę czasu, życie przed Tobą:)

Jeśli szukasz dziewczyny na poważnie to pomyśl czy możesz takiej zaufać? Jeśli nie to nie ma o czym mówić , dostała szanse i jej nie wykorzystała, zabezpiecza tyły i tyle cwana jest i dobrze gra.

Gość wredniucha05
lepiej obracać ładną z kolegami niż brzydulę samemu