Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna :)

Szukam miłego,normalnego chłopaka :)

Polecane posty

Gość dfnmn
normalna kobietę też bardzo ciężko spotkać. Dziwne czasy gdzie wrażliwość kobieca zanika

Wcale nie tak ciężko:) Tylko jakoś tak bywa, że normalne kobiety spotykają niewłaściwych mężczyzn, a mężczyźni raczej unikają normalnych, inteligentnych kobiet:)

Gość akurajek
A gdzie te normalne inteligentne kobiety??? powiedz to zaraz się ubieram i jadę tam!

czekam!!!! a tak poważnie...to może się okazać, że dzieli nas odległość nie do przeskoczenia, więc może po prostu rozejrzyj się wokół i zagadaj do fajnej dziewczyny, która przegląda książkę w księgarni, siedzi sama w knajpie słuchając muzyki na żywo, kupuje pojedyńczy bilet do kina na fajny film, wspina się na ściance wspinaczkowej:). Chociaż wydaje mi się, że faceci sami nie zagadują...mylę się:)

Gość dfnm,3
Dziś najczęściej zagadują kolesie co chcą pannę zaliczyć więc w interesie kobiet jest to by samej wypatrzeć i zagadać a nie stać i tylko narzekać jacy to mężczyźni są źli

Myślę sobie, że kobieta może ewentualnie jakoś faceta zachęcić np. uśmiechem i też myślę, że odbieracie takie "zagadujące kobiety" jako nachalne...wyprowadź mnie z błędu. Sam napisałeś, że z normalnymi kobietami jest problem...więc to zagadanie chyba nie leży tylko w interesie kobiety??