Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EverythingForYouONA

Trudne sprawy: praca, nieprzedłużenie umowy... Wasze doświadczenia.

Polecane posty

Gość EverythingForYouONA

Hej, czy praca, którą macie jest Waszą pierwszą czy kolejną? Czy macie już bogate doświadczenie zawodowe w różnych firmach? I czy np. gdy przestaliście pracować w jednej to w drugiej pracodawca pytał Was czemu nie przedłużyli Wam umowy w poprzedniej firmie? Chodzi mi o to, że duża liczba miejsc pracy jest wadą czy zaletą.. Mi nie przedłużyli umowy w pierwszej pracy i zastanawiam się czy to będzie źle odbierane w oczach kolejnego potencjalnego pracodawcy.. Napiszę proszę swoje doświadczenia zawodowe w tym zakresie:) Dodam: mam 25 lat, wyższe wykształcenie.

Gość aasssslamakotaotataa
ile ja bym dala zeby mi raz w zyciu nie przedluzyli umowy albo po prostu ZMIENILI. i tyle. nie bylo to mozliwe. a najlepiej ogolnie MOIM ZDANIEM zeby wygasla i tyle. po prostu samorozwiazanie umowy jest najlepsze - moje zdanie.

Gość kkkk090
"Hej, czy praca, którą macie jest Waszą pierwszą czy kolejną?" jestem pasożytem od urodzenia więc jest to moja pierwsza praca "Czy macie już bogate doświadczenie zawodowe w różnych firmach?" pasożytuje tylko w domu rodzinnym "I czy np. gdy przestaliście pracować w jednej to w drugiej pracodawca pytał Was czemu nie przedłużyli Wam umowy w poprzedniej firmie?" uważam iż moja umowa jest na czas niekreślony

Gość EverythingForYouONA
aasssslamakotaotataa - a czemu nie chcesz dluzej pracowac juz w tej firmie?

Gość EverythingForYouONA
halo:P

Gość po raz któryś...
oj tam no co wy...przecież to tak fajnie, jak nie przedłużają umowy, zwłaszcza jak cię psychicznie maltretują w takiej pracy albo naobiecują niewiadomo co a potem nie przedluza

Gość EverythingForYouONA
widze, ze niewiele osob chce sie ze mna podzielic opinią..

Gość po raz któryś...
no ale co chcesz wiedzieć? Prawda wygląda tak, że dostaje się częśto umowę na 2,3 5mies.góra a potem podnosisz się po takiej pracy 5-6mies., bo ci takie pożegannie urządzą, że czujesz się jakby ci kto w twarz plunął. Ale obiecuje się często łhohoho...bóg wie co

Gość po raz któryś...
a potem wysyłasz cv, zeby na kolejnym interview kolejna pizda ci udowadniała, że częste zmiany pracy to są be i oni wolą kogoś, kto nie ma kilku pracy w ciągu paru lat w CV

Gość no to moze Ci odpiszę
Hej, czy praca, którą macie jest Waszą pierwszą czy kolejną? to moja kolejna praca - dokłądnie czwarta:P Czy macie już bogate doświadczenie zawodowe w różnych firmach? wydaje mi się, że mam marne dośiadczenie;) I czy np. gdy przestaliście pracować w jednej to w drugiej pracodawca pytał Was czemu nie przedłużyli Wam umowy w poprzedniej firmie? nigdy nie było tak, że nie chcieli mi przedłużyć umowy, wrecz przeciwnie, w pierwszej pracy dostałam okres pół roku i dyrektor był ze mnie zadowolony i chyba się zszokował, że nie chcę już po tych 6 m-cach umowy na czas nieokreslony;) W drugiej nie wytrzymałam atmosfery i wiecznych narzekań szefa - po 4 m-cach byłam psychicznie zniszczona, poszłam z wypowiedzeniem i nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki szef zacząl prosić żebym została:/ zgodziłam się głupia i w sumie wytrzymałam tam 9 m-cy, najgorsze 9 m-cy mojego życia:/ trzecia praca polegała na 3 umowach - pierwsza 3 miesiączna po której dostałam drugą roczną i po tej rocznej następowała 9 miesieczna, chcieli mi dać tą ostatnią po której zostawało się samodzielnym agentem, ale ja ich olałam ;D umowa skończyłą mi się w piątek, a od poniedziału poszłam do niwej pracy , tej w której teraz jestem;) pracuję rok i nie chciałabym jej zmieniać, szef fajny, kasa najlepsza z wszyskich, warunki tez najlepsze i nie ma na co narzekać;)

Gość EverythingForYouONA
no to może ci odpiszę - kurcze, ale super że miałaś w czym wybierac! albo masz świetne wykształcenie, albo mieszkasz w dużym mieście, które daje szerokie perspektywy ...

Gość po raz któryś...
dobrze, że chociaż jedna osoba ma pozytywne doświadczenia

Gość szukam p i mam pytanie
jak to robicie, że trafiacie na normalnych ludzi, którzy nie chcą was od początku wyeliminować?

Gość EverythingForYouONA
hm ja nie trafiłam na zbyt normalnych:) zapewne dlatego mi nie przedłużyli:) byli zadufani w sobie, niepomocni..

upu

dla mnie straszna jest każda kolejna praca, bo po każdej czuję się oszukana.

Gość EverythingForYouONA
Podbijam wątek:) Jestem b. ciekawa zdania innych osób.

Gość EverythingForYouONA
Czy nieprzedłużenie umowy w jednej pracy sprawiało wam kłopot w znalezieniu następnej??

Gość sprawiało -oni się chyba wszys
cy zmówili :o

Gość kjfkljfgikfd
hmm