Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jutro ide do sanepidu!!!

Polecane posty

Stara mojej starej kupiła 7kilo cukierków z biedronki firmy wawel przyniosła do nas a ja patrze - mieszkanka krakowska - pare białych robaczków - michałki - pare białych robaczków - malaga - robaczki - mietusy - robaczki Ide jutro do sanepidu i nagłaśniam sprawe. To dla mnie misja jako dla dziennikarki po szkole zawodowej.

Gość fotel
prowo.nikt nie kupił by 7 kilo cukierków w biedronce.bo tam nie ma cukierków na wage.idiotko.

Gość fala fale goni
są na wagę są

Gość monika_7
u mnie w Biedronce sa cukierki na wage i to rozne, zawsze trafialam na dobre

Gość fotel
oj tam oj tam.może i są na wage.ale i tak trzeba być zjebanym żeby kupować 7 kilo.

Gość Joolia
pogrążacie ten wawel a tam ludzie pracują. Fakt: ja nie kupuję, bo parę lat temu trafiła mi się czekolada z chrzęszczącym cukrem. No i naczytałam sie już sporo tutaj, nie Hiszpanin???:D:D

He he he provo bo w biedronce nie ma cukierków na wagę he he xxd Dziennikarka po zawodówce-nie prowo?:D

To moja babka kupiła!!! Nie ja, ona zawsze kupiła cukierki które tam są. Nawet parówki cipa stamdąt przychodzi. Ja zauważyłam że ona i ciotka jak robią zakupy dla nas to tylko tam, sobie kupują z tesco albo od jana.