Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masakraaa :(

Chciałam żeby "chodził jak w zegarku..." A teraz chcę go odzyskac :(

Polecane posty

Gość zgłoś do usunięcia1
Ciekawe, czy powie jej żeby wypierdalała. No chyba, że mocno opanowany jest.

Gość zgłoś do usunięcia1
Wcale nie jedno wydarzenie. Nagrabiłaś sobie. Kolo nie jest pantoflarzem. Celuj w pantoflarzy to będziesz miała jak w zegarku.

Gość kiziziziziz
Czemu skrocone? Corka mojej sasiadki chodzi czasem na 3 lekcje. Mozna byc tez chorym (nie na glowe, zeby nie bylo) lub byc na wagarach lub pisac z tela na lekcji spod lawki. Ot i nedza cala :D:D

Gość
jeśli u autorki ta wygląda miłość, to aż strach myśleć co robi, gdy kogoś nienawidzi :D

Gość malasmutnasnanana
wspolczuje:/

Gość a nie myslicie przypadkiem
ze facet dal se spokoj, bo jej nie zaliczyl? i wie, ze moze szybko to nie nastapi? znam juz takich, oj znam.... :o

2 miesiące chciał i jedno wydarzenie przesądziło. chyba raczej szereg wydarzen;) dziewczynko dojrzej potem dopiero bierz sie za powazne zwiazki;)

a nie myslicie przypadkiem ze facet dal se spokoj, bo jej nie zaliczyl? i wie, ze moze szybko to nie nastapi? znam juz takich, oj znam.... tak to sobie tlumacz:):)

Gość 60 kg i 164???????
jedna mnie tylko rzecz w tym wszystkim zastanwia....dziewczyno! jak moglas na pare minut przed wycofac sie ze stosunku? ja w ostatnim momencie jestem juz tak nagrzana ze gdyby facet sie wycofal chyba bym zgwalcila lozko :d Jestes moja bohaterka, moja wola najwyrazniej jest bardzo slaba....

żaba na odwyku jeśli u autorki ta wygląda miłość, to aż strach myśleć co robi, gdy kogoś nienawidzi buhahahahhahahahahahahahah, żaba gratuluję, to stwierdzenie to strzal w 10! Autorko, jestem oburzona faktem, ze facet z Tobą zrywa a Ty chcesz go przekupic wlasnym cialem - cyt: "wejdz a nie pozalujesz" . Nic innego mi nie przychodzi do glowy niz fakt, ze chcialas go przez lozko przekonac. Na bank po tym tekscie stracil do Ciebie resztki szcunku jesli jeszcze go mial...

żaba na odwyku jeśli u autorki ta wygląda miłość, to aż strach myśleć co robi, gdy kogoś nienawidzi buhahahahhahahahahahahahah, żaba gratuluję, to stwierdzenie to strzal w 10! Autorko, jestem oburzona faktem, ze facet z Tobą zrywa a Ty chcesz go przekupic wlasnym cialem - cyt: "wejdz a nie pozalujesz" . Nic innego mi nie przychodzi do glowy niz fakt, ze chcialas go przez lozko przekonac. Na bank po tym tekscie stracil do Ciebie resztki szcunku jesli jeszcze go mial...

Gość gość
Zakochaliśmy sie w sobie choc było wiele przeciwności, wszystko przetrwaliśmy, wyprowadziłam sie z mojej miejscowości i zamieszkałam niedaleko jego. On sie do mnie wprowadził. Bylismy razem 1,5 roku... Wyprowadził się a powody to : napisałam do kolegi z pracy wiadomość i weszłam na profil swojego byłego... Dla niego to zdrada a ja nie rozumiem jak tak można... musiałam zadziałać…zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i spokojnie czekałam. Po 2,5 miesiacach powrócił. Jestem mega szczęsliwa.