Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tynka36

miewacie problemy ze snem? ;(;(

Polecane posty

Gość tynka36

ja ostatnio bardzo źle sypiam, nie wiem czym moze to być spowodowane. nigdy tak wcześniej nie mialam i nie wiem jak sobie za bardzo z tym radzić. budze się w nocy i nie mogę dalej spać, przekręcam sie z boku na bok. bierzecie jakies tabletki na sen? albo macie inne metody? musze sobie z tym jakoś poradzić ;(;(;(

Gość Jednym słowem mówiąc
Ostatnio też mam takie problemy .Ktoś polecił mi pić melisę,zobaczę jak to działa.

ja niestety też bardzo źle śpię ale u mnie może być to spowodowane także lekami, spróbujcie z melisą na noc bo ja to już na lekach "jadę " :(

Gość hehua
niestety tak i nic mi nie pomaga!!!!!!!!!!!!

Gość szczęśliwajestem
Ja nie mam w ogóle problemów - śpię zawsze jak suseł. I to nie ważne gdzie jestem. Ale żeby dobrze wybadać sen przydatna jest technologia. Np w niektórych hotelach są takie sleep-arty http://www.youtube.com/watch?v=5pQnq74JEGw&feature=youtu.be żeby sprawdzić jak śpią goście :)

ogólnie to nie mam problemów ze snem, az cięzko mnie dobudzić, cięzko mi zasnąć jest wtedy, gdy mam coś ważnego (bardzo!) na głowie, wtedy zamulam się oglądając tv nawet do 3.00 rano a potem wstaję koło 12.00 (ale moge sobie na to pozwolić)

Gość dziwactwa ludzkie
Ja mqm klopoty z zasypianiem,czesto do trzeciej ned ranem. A potem o piatej musze wstac do pracy. U mnie jest to spowodowane lekami i nic nie pomaga,ani meliska ani cieple mleczko,nic :-(

Gość porannarosaaa
też ostatnio bardzo źle sypiam. Zwykle budze sie przynajmniej 2 razy w nocy, ale udaje mi sie potem zasnąć, a potm jeszcze budze sie koło 5 rano i potem juz wierce sie do 7 bo spac nie moge a jak juz zasnę to spie do 10-11 i wstac nie mogę bo taka spiąca jeste :/

Ja wiem co to znaczy nie móc spać. Kiedys miałam taki okres że nie spałam, kolezanka poleciła mi melatoninę w tabletakch - nieszkodliwy lek regulujący to, ze chce się spać jak jest noc, wiec wypoczywasz żeby w dzien mieć silę.