Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumionajakcholera

tylu tu ludzi po 50ce a moja matka nawet maila nie umie wysłać..

Polecane posty

Gość zdumionajakcholera

ja myslałam, ze ludzie w tym wieku to nawet kompa nie umieją odpalić..

Gość canonada
Jak byś byłą dobrym dzieckiem to byś mamusię nauczyłą, a nie narzekasz.

Gość vvvvvvvvdd
hq,moja tak samo nic a nic,z tym ze ona sie broni zeby sie czSEM CZEGOS NIE NACZYC

Gość hiuhjiu
moja 60 letnia mamuska gra na gieldzie, skladajac zlecenia przez neta, co dla mnie jest czarna magia:P

Gość vvvvvvvvdd
CHCIALAM JEJ POKAZAC KIEDYS JAK SIE COS TAM ROBI NA KOMPIE ZEBY WIEDZIALA TO ONA''SPADAJ''

Gość canonada
Moja babcia 72 lata, gada sobie z ludźmi na gg, wchodziła kiedyś na czaty, opłaca rachunki przez net, o e-mailach nie wspomnę. Jest zalogowana na chomiku. Czasami też kupuje coś na allegro. Tak że wiecie, wiek nie ma znaczenia tylko chęci i kogoś do pomocy w stawianiu pierwszych kroków.

Gość większośc moich znajomych
po 60tce ( ze mna wlacznie) nie wyobraza sobie zycia bez neta, mysle,ze im czlowiek starszy i mniej sie porusza, a i czasu więcej, tym to potrzebniejsze.

Gość ttrrtrttyty
moi rodzice tez nie korzystają z kompa, tylko tata ale jakies proscizny, maila umie wyslac, ale np. zarejestrowac sie na forum by nie umial. ja tam mysle, ze to dobrze. bo jakby zobaczyli jacy debile piszą na necie, to by sie za glowe zlapali. net bardzo wyniszcza psychike, czasem zaluje, ze sama z niego zaczelam korzystac, bo dowiedzialam sie o ludziach tylu obrzydliwych rzeczy, z jakich sobie sprawy wczesniej nie zdawalam.