Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto pogada????????

Kto pogada????????

Polecane posty

a szkoda gadać,jak ty w taki sposób odnosisz się do ludzi to nie mam słów. To tak kakbym ja założył temat "kto pogada?" i wpada jakaś dziewczyna,a ja do niej:jesteś dziwką,kurwą,obleśną babą? Hehe nie ogarniam postrzegania świata przez takich jak ty.

Gość zalosna jestes...
Kto pogada - wszyscy sa oblesni i chujowi , za to Ty jestes pewnie zajebista och i ach , co ? Zalosna jestes :o 🖐️

Gość Kto pogada????????
Spytałam kim jesteś i czy przypadkiem nie jesteś dziadem? Nie napisałam,że nim jesteś. kapujesz?

Gość Kto pogada????????
Nie ja jestem psychopatą

Gość Hej ja mogę w sumie pogadać
:P

Gość Kto pogada????????
kim jesteś, skąd, ile masz lat?

Gość Kto pogada????????
ależ ten naród nerwowy :) ale skoro się tak oburzacie i rusza was to co napisałam to przepraszam, nie bede juz

nie. Ty nie zapytałaś,ty stwierdziłaś "to pewnie jesteś,desperatą,psychopatą,prawiczkiem" tak się pytań nie zadaje.

Mam 23 lata, jestem facet, Polak :P

Gość Kto pogada????????
koksiarz- wyluzuj człowieku :) Nie chciałam Cię obrazić

Gość Kto pogada????????
Hej ja mogę w sumie pogadać- dlaczego siedzisz na kafe?

A tak sobie wszedłem, wróciłem z pracy dosyć wkurwiony, oglądam sobie świat wg. kiepskich. Tutaj wbiłem, ponieważ czasem można pogadać z kimś kulturalnym ;) A Ty co tu robisz ?

Gość Kto pogada????????
Dlaczego byłeś wkurwiony? Nudzi się to pisze jakieś bzdury i wkurzam nasz nerwowy naród

Jestem handlowcem i ostatnio mam pewne problemy z wynikami sprzedażowymi, poza tym jestem chyba zbyt szczery i dość mocno pokłóciłem się z jedną ze współpracowniczek. :P

Nie była to oczywiście awantura :P, mamy swoją kulturę, ale wiadomo, nikt nie lubi pracować w złej atmosferze. Na szczęście nie chowam urazy, jestem cholerykiem. :)

Gość Kto pogada????????
a co babie powiedziałeś, że znowu przytyła ?

Nie to ona zaczęła, uważam że jest dość fajna, ale dziś mnie wnerwiła. Nie chce mi się pisać na temat szczegółów. :P Nie chowam jednak urazy, jeśli ona nie będzie na mnie warczeć to podzielę się z nią opłatkiem i wykorzystam te chwilę by polepszyć nasze stosunki, nie szukam konfliktów. Poza tym dziewczyna szczupła raczej jest, w pracy skupiam się raczej na wykonywaniu swoich zajęć niż na ocenianiu współpracowników. A Ty czym się w życiu zajmujesz ?

Gość Kto pogada????????
niczym ciekawym, uczę sie jeszcze. Skąd jesteś?

Z pomorza jestem :), ja już skończyłem licencjat, na razie się nie uczę, ale pewnie na jakąś magisterkę sobie pójdę jeśli mi się będzie chciało. Myślę w sumie też o wyjeździe z Polski w celach zarobkowych. Nie wiem jak się życie ułoży.

Gość Kto pogada????????
co studiowałeś? Nie długo to pl nikogo nie będzie

Studiowałem nauki polityczne, bardzo ciekawy kierunek, interesuje się też historią teologią i psychologią. Nie wiem w sumie co wybrać na magisterkę. Wiesz, nie przepadam za Polakami wieloma. Pewnie tęskniłbym za krajem, ale jak to powiedział Piłsudski "naród dobry tylko ludzie chuje". Nie chce za bardzo też narzekać, bo mam świadomość, że jestem uparty i może niełatwy w relacjach z innymi ludźmi. Wracając do meritum, w Polsce zarabia się za mało, firmę prowadzić ciężko, trudno byłoby zapewnić byt rodzinie. A jak Ty chcesz zorganizować swoje życie ?

Gość Kto pogada????????
Chcę tak jak moi rodzice otworzyć jakiś swój mały interes, tak żeby się nie przejmować szefem itd., ale czy się uda nie wiadomo. Jak mi nie wyjdzie to też wyjadę pewnie, bo tu pracować za marne 1000zł nie zamierzam. Szkoda tylko bliskich... Ciekawy kierunek studiów,ale ciężko z pracą po nim. Nie było szkoda Ci czasu? To były dzienne studia czy zaoczne?

Właśnie ja też nie chce pracować za marne grosze. :) W Polsce jednak ciężko prowadzić własny interes bynajmniej państwo nie wesprze Cię w tym. Woli dawać ulgi podatkowe firmom zagranicznym, które płacą Polakom najniższą krajową. Nigdy nie jest stratą czasu robienie tego na czym nam zależy. Mało kierunków studiów jest gwarantem zatrudnienia, niestety. Studia mają człowieka rozwinąć, bardziej pewną pracę da Ci technikum albo zawodówka. W liceum byłem raczej jełopem, nie czytałem książek, moje wypowiedzi były mało przemyślane, na studiach miałem czas na to by dużo czytać i zacząć myśleć. Studiowałem dziennie. Na magisterkę, jeśli bym szedł, to tylko zaocznie :). Chcesz iść na studia ?

PS: za stratę czasu uważam ten okres w moim życiu, który przechodzę teraz :). Pracy swojej nie lubię, ale nie ma zbyt wielu ofert.

Gość Kto pogada????????
Żeby w Polsce mieć własny interes to trzeba mieć pomysł, kasę na start, zdolności i cholernie dużo szczęścia. Mogłeś rozwijać się sam albo na studiach zaocznych. W dzisiejszych czasach to tylko medycynę warto studiować, bo po tym to i praca i normalne pieniądze. Ja obecnie zaczęłam studia na polibudzie (dziennie),ale przestaje się łudzić, że znajdę pracę w swoim zawodzie za jakieś przyzwoite pieniądze.

Nie chciałbym być lekarzem. Co do własnego interesu, lepiej inwestować za granicą. Na studiach dziennych więcej czasu niż na zajęciach spędzałem w bibliotece, wiele mi to dało. Spotkałem wielu ciekawych ludzi. Na studia dzienne jednak nie wrócę, wolę pracować. W Polsce bez układów dobrą pracę ciężko znaleźć, niestety.

Gość Kto pogada????????
Jak tak dalej będzie to z tego kraju wyjada wszyscy młodzi ludzie.

Być może wyjadą. Póki co mieszkam tu i pracuje, ale co będzie w przyszłości ? Tego po prostu nie wiem. Jest w sumie wiele możliwości.

Gość Kto pogada????????
Ja na pewno nie zamierzam siedzieć na dupie i narzeka na swój los tak jak to robi wiele ludzi. Szczęściu trzeba pomóc. Jak nie wyjdzie jedno to zawsze jest plan b. Z tego co piszesz wnioskuje, że masz podobne podejście.