Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xg,mncmn,mvnm

Dziewczyny, poradźcie, jak z blondu na "chwilę" zrobić ciemny brąz?

Polecane posty

Gość xg,mncmn,mvnm

Rozjaśniam włosy farbą u fryzjera. chcąc zakryć odrosty (nie chcę jeszcze farbować) nałożyłam szamponetkę ciemny blond, dała tylko lekki odcień, potem ciemny brąz, to samo, złapało trochę na odrostach. Chciałabym na jakieś 2 tyg (a może dłużej jak mi będzie dobrze) mieć bardzo ciemny brąz, ale czym to zrobić?Myślałam o czymś mocniejszym niż szamponetka, np. 24 mycia (to już by sie długo trzymało), ale czy wtedy to mi sie ładnie zmyje jeśli zechcę wrócić do blondu?A może fryzjerka będzie umiała mi zrobić szamponetką, może np za krótko trzymałam? (30 min)

Gość nie mogę z ciebieeeeeee
szamponetka do 24 myć nie zmyje ci się całkowicie, na pewno nie do blondu.

Gość rozjebany sklepik
łepyszek do szamba beda równierz atrakcje zapachowe przy OKAZJI

Gość xg,mncmn,mvnm
To jak zgaszę światło to włosy mi ściemnieją?? :O:O żenada, jak już chcesz być zabawny/a, to z sensem

Gość xg,mncmn,mvnm
Ale czy ten Casting się ładnie zmyje? Nie chciałabym, by wyszło tak, że zostaną mi jakieś popłuczyny i nie będzie to ani brąz, ani blond. Co ciekawe, parę lat temu bez problemu zrobiłam szamponetką ciemny brąz, ale wtedy miałam włosy rozjaśnione rozjaśniaczem, a teraz farbą, więc może to dlatego nie łapie, przez tą farbę....Kurcze, chciałabym zobaczyć się w ciemnych włosach....

Gość mako tiko
Nie wiem czy dobrze doczytałam: masz blond ale chcesz na chwilę ciemny brąz? Nie wiem jak jasny blond masz i jaki chcesz mieć, ale napiszę Ci o moich ostatnich eksperymentach z włosami. Wiele farb 'blond' na samym początku przyciemnia włosy, a dopiero później się spłukuje do blondu (oczywiście w efekcie też rozjaśniają włosy a więc i niszczą). Jedną z nich jest np Wellaton, np 8.1- na początku włosy są w kolorze ciemny blond, po kilku myciach spłukują się do blondu (u mnie był średni blond, ale zależy jak rozjasnione włosy masz). Ostatnio farbowałam Lorealem chyba poziom 7 (jakis popielaty blond) i wyszły mi ciemny blond, ale akurat o to mi chodziło bo juz mam dosc rozjasniania. Acha i jeszcze jedno- jesli masz cieply odcien wlosow to nie wybieraj ciemniejszych farb popielatych bo moze ci wyjsc zielen na włosach, wybieraj naturalne kolory

Gość mako tiko
*wyszły mi jasny brąz nie ciemny blond. Ale doczytałam ze chcesz ciemny brąz i nie wiem czy taki da się jakoś uzyskac zeby pozniej wrocic do blondu, raczej chyba nie

Gość xg,mncmn,mvnm
Na blond farbuję u fryzjera i od razu wychodzi jasny blond. A brąz rzeczywiście chciałabym bardzo ciemny, ale ewentualnej dekoloryzacji nie mogłabym zrobić, bo by mi włosy całkiem wypadły. szkoda, że się nie zmyje, chyba muszę dać sobie spokój