Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik???

Dziewczyny - w jakich sytuacjach czujecie podniecenie?

Polecane posty

Gość o lol dobre
jeszcze nikt nie dosprowadził mnie do takiego stanu, jak ja sama - spróbuj, bo nie wiesz, co tracisz Ta jak widzi siebie nagą w lustrze do robi się mokra :D:D:D:D:D

nogi miękną przy stresie i przy podnieceniu też. ja nigdy niczego nie biorę. tylko alkohol i kawa (bo od kawy jestem uzależniona dlatego wypicie jej mnie uspokaja:D)

Gość instynkt kobiety
"nogi mi zmiękly" Pewnie chodzi że tak na niego poleciały że od razu chiały mu zrobić dobrze ustami więc nogi jej zmiękły bo musiała przyklęknąć Instynkt kobiety :D

no nie wiem to widać na twarzy po oczach, niektóre drżą. dyskretnie się gap:)

Ta jak widzi siebie nagą w lustrze do robi się mokra - no właśnie tego nie rozumiem w masturbacji.. ja sama siebie nie podniecam to jak mam się sama zaspokoić:D nielogiczne

Gość nhpufahp
a jak Ty wyglądasz jak jesteś podniecona ? Nie jestem żadnym zboczeńcem tak tylko pytam

Gość chutliwy gość :D
a jak widzi siebie nagą w lustrze do robi się mokra - no właśnie tego nie rozumiem w masturbacji.. ja sama siebie nie podniecam to jak mam się sama zaspokoić nielogiczne Nie wierzę Ci że się nie masturbujesz :P Ps. o co ci chodziło z tą twarzą co pisałaś że coś drży ???

Gość zdarza ni się
nogi zmiękły to znaczy że mięśnie odmawiają posłuszeństwa, zginają się w kolanach i nie można już stać - raz tak miałam na maxa - zadzwonił do mnie obcy mężczyzna - złożył mi propozycję pracy później długo był moim szefem...

a jak Ty wyglądasz jak jesteś podniecona :D:D:D padłem choć nie będę ukrywał że czekam na opis whedif :D:D:D

Gość zdarza ni się
do masturbacji nie jest potrzebny widok w lustrze a wyobraźnia

zdarza ni się Nasze zręczne paluszki powróciły :P ;) szefunio miał albo boski głos albo poratował Cię od bezrobocia i stąd te ugięcie nóg :D

do masturbacji nie jest potrzebny widok w lustrze a wyobraźnia Już się nie tłumacz :P ;)

Gość Pytajnik???
hmm.. czy to znaczy ze kobiety widza ze inne kobiety sa podniecone? Powiem szczeze, ze dziwnie bym się czul wiedzac ze facetowi obok stoi :P To dla was az tak naturalne? kurcze czuje się przy was jak kosmita z marsa.

Powiem szczeze, ze dziwnie bym się czul wiedzac ze facetowi obok stoi Nie tylko Ty... :D

drży ciało może drżeć i twarz:-P ale chodziło mi o zaczerwinienie zrumienienie nie będę tu opisywać bo nie wierzę w czystość Twych intencji :-P :-P

pytajnik nie uprawiałeś nigdy seksu z kobietą? bo byś wiedział jak wygląda u niej podniecenie

Gość zdarza ni się
Miał najbardziej boski głos, jaki w życiu słyszałam - no to tak już jest, pytajniku, że podniecają nas też podniecone kobiety

drży ciało może drżeć i twarz ale chodziło mi o zaczerwinienie zrumienienie nie będę tu opisywać bo nie wierzę w czystość Twych intencji Whedif czy przypadkiem Ty się nie zarumieniłaś ? :D :P

Gość zdarza ni się
chutliwy gościu czyżbym wyczuwała u Ciebie niedobory seksu?podenerwowany coś jesteś

że podniecają nas też podniecone kobiety I tak razem podniecają się jeszcze bardziej na upatrzony obiekt seksualny :D:D:D

chutliwy gościu czyżbym wyczuwała u Ciebie niedobory seksu?podenerwowany coś jesteś Ależ skąd kochanie po prostu lubię pisać hmm... "inaczej" :D

głos jest bardzo ważnym elementem u mężczyzny;) i nie nie masturbowałam się nigdy, nie zadawałabym takich pytań. albo pytała tylko facetów żeby się masturbować pod ich odpowiedzi (tak jak to robi założyciel tematu w tej chwil :-P nie pobrudź klawiatury :-P :-P :-P

Gość Pytajnik???
Ale zewnętrznie to ja wiem - drżenie, rumieniec, namakanie czułością :P - to co napisałaś. Chociaż na mrozie mzna się i drżec i zaczerwienic z zupełnie innego powodu. Po prostu u nas sa oczywiste oznaki a u was nie ma lub ja ich nie widzę. Wiesz, u facetów jest trochę tak, że podniecenie podniecenie kumuluje się głównie w ... nazwijmy go dżordżem :) I mamy tak że jak nabrzmiewamy to wrażenie powoduje potrzebę dotyku, ruchu. U was wydaje sie ze tego nie ma. Chociaż czasem kiedy widzę dziweczynę krzyżującą nogi, to zastanawiam się czy to nie jest przyczyna. Albo to słynne zginanie nogi w kolanie podczas pocałunku na stojaka :P

Gość zdarza ni się
może tak to oceniam, bo ja mam niedobory - kochanie...

głos jest bardzo ważnym elementem u mężczyzny Tak samo jak u kobiet fajny kobiecy głosik przyjemnie się słucha i jest po prostu atrakcyjny :)

Gość Pytajnik???
no przestań. szkoda klawiatury. nie chciałbym cię obrazić ale jeśli chodzi o masturbację to wolę raczej filmy niż pogawędki na cafe :P

może tak to oceniam, bo ja mam niedobory - kochanie... Czyżby awansował do rangi "kochanie" :D hmm... ?

Gość zdarza ni się
Podniecona dziewczyna lize sobie usta - ja tak mam przynajmniej, jeśli chodzi ci o takie namacalne dowody tego, że jest podniecona i oczy ma trochę takie, jak po stosunku - za mgłą pasuje ci teraz?

Gość zdarza ni się
mhmm, kochanie

ktoś się pod Ciebie podszywa ? czy to Ty ?