Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żale się wam

Mąż i moje kłopoty z nim

Polecane posty

Gość Żale się wam

Hej. Nie wiem już co o tym myśleć. Jestem w 30 tc mój mąż prowokuje kłótnie. Gdy ma coś zrobić jest wiecznie zaraz i czeka to 2 dni nie raz. np głupie wyrzucenie opakowania po dezodorancie. nie myje zębów. Robi mi na złość. wie że denerwuje mnie zapach potu to zamiast umyć nogi po pracy gdy mu o tym mówię jest wiecznie zaraz... co robić?

Gość a co wstydzisz się
zmienić męża?

Gość jak możnaaa
jak można żyć z takim brudasem?? no jak?? nie myje zębów, łazi ze smierdzącymi od potu girami, i cholera wie co jeszcze :o rzygać sie chce i pozwoliłaś by cię zapłodnił taki menel?

Gość Żale się wam
Zaplodnil przed ślubem. To się zmieniło po ślubie

Gość kunj
mam takiego samego faceta,raczej nie da sie zmienic,powoduje to jeszcze wieksze konflikty

Gość jak możnaaa
mam propozycję zacznij po prostu śmierdzieć. nie myj się nie myj zębów, włosów, pach + nie uzywaj dezodorantu nażryj się czosnku i zaproś go do amorów

Gość przyszlamamazde
Oczywiscie to co piszesz nie jest normalne, ale tacy sa mezczyzni :) Pamietaj, ze u kobiety w ciazy caly czas buzuja hormony. Niech moj maz sie cieszy, ze go jeszcze nie zabilam bo np. nie wyrzucil smieci czy zostawil opakowanie po jogurie w salonie :) ehh zycie

Gość co to za jeti
jak ty z nim spisz? z takim brudasem i co on robi? na złość się nie myje? Na jaką złość?

Gość łahaha ale sie uśmiałąm
matko co za syfiarz z tego faceta... kopnij go w dupsko zaśmierdziałe. Jak to zębów nie myje ? tylko patrzec aż mu się pnioki zrobią i sztuczna szczęka.

Gość Tazz
Powiedz ze jak bedzie smierdzial to niech spi na kanapie. Hmm... dziwne z reguly faceci bardziej leca na swoje kobiety kiedy one sa w ciazy...??

Gość Żale się wam
Siebie myje. Ale Poprostu jak przychodzi z pracy ma przepocone nogi. No i zeby umyje jak stanę nad nim i go jak dziecko przypilnuje

Gość Tazz
Dziewczyno skad go wyrwalas:)? Z PGR-U;]?? Mycie zebow to podstawowa dosc rzecz, a gdziez ten osobnik pracuje? Wiesz co moze wyslij go do psychologa, moze wydaje mu sie, ze jest Shrekiem;]

Gość Żale się wam
Co do sexu to dla niego nie ma problemu ale się z nim nie kocham. licząc że dojdzie do niego powód dla którego nie mam ochoty. spanie na kanapie nie działa. twierdzi że ma to w głęboko i spał będzie na łóżku a silowac się z nim nie będę

Gość ale poleciałaś na dziada
i bachora z nim zrobiłaś. Teraz będzie zycie jak w Madrycie, buhhhhahaha

Gość Żale się wam
Psychologa proponowalam z innych względów ma problem z nerwami. drapie się po głowie robiąc sobie rany gdy się denerwuje twierdzi że do psychologa mam iść ja

Gość Tazz
Krotka pilka! powiedz, ze jak sie nie zmieni to neich sie wyprowadza i koniec nie bedziesz koniowala w domu trzymac.

Gość łąki pola lasy
muszę przyznać, że przegrałaś życie z takim ekhem "mężem".

Gość Żale się wam
To już było. Grozenie rozwodem. On naprawdę wcześniej był troszkę inny. Jak go o coś prosiłam było od razu robione... Chciałabym żeby był taki jak przedtem. Czy którejś się to udało?

Gość Tazz
Musi byc jakis powod... Moze dziecko zajelo jego miejsce... wiekszosc facetow to ma...

Gość a może może.......
może jestes brzydka w ciązy ? masz pryszcze , puchną ci stopy, masz rozstępy itp. ?

Gość Żale się wam
Dziecka jeszcze nie ma jest ciąża. Jestem na zwolnieniu bo mam taka pracę gdzie mogłam poronic. Więc rzeczami związanymi z dzieckiem zajmuje się głównie jak jest w pracy.

Gość Tazz
A jak czesto sie kochacie? Wyskocz w bieliznie i powiedz brudasku jak sie ogarniesz i bedziesz pachnacy to dostaniesz moje majteczki;] Czy cos takiego:) Albo mow mu, ze lubilam jak pachniales nie wiem armanim Codem czy old spicem;] Moze dotrze

Gość Żale się wam
Co do mnie to chciałby zbliżenia cały czas. Ja nie chce. Jak by mu cokolwiek przeszkadzało to by raczej nie chciał

Gość Żale się wam
rozmawialiśmy o powodach dla których nie chce zbliżenia ani nawet przytulania. Twierdzi że zawsze znajduje jakąś wymowke. I na tym rozmowa się kończy.

Gość dobraciociadobrarada
Wyrzuć smroda z domu bo jeszcze dziecko się zatruje!

Gość dziunka, umiesz czytac?
a ja ci napisze inaczej:dlaczego probujesz go ukarac brakiem seksu i jeszcze zadasz, zeby sie sam domyslil, dlaczego to robisz? On moze to odebrac jako ozieblosc z Twojej strony, a za niedlugo moze sie pojawic cizia, ktora mu zastapi zonke i dla niej bedzie zabki myl po kazdym posilku i bedzie sie staral.

Gość ach te sceny
z domowego życia robotników :D

Gość Dlaczego? No właśnie dlaczego
Dziunka umiesz czytać? chyba nie wyczytalas. Rozmawiałam z nim o powodach. Nie karam go brakiem seksu. Sama byś nie miała ochoty gdyby twój facet nie dbał o siebie. Ma łupiez. Prawie go wyleczył ale potem odechciało mu się myć głowę tym szamponem. Myje głowę jak mu o tym przypomnę. Czuje się jakbym miała starsze dziecko i to w brzuchu...