Poetka 171 Napisano 17 minut temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: a czego nam mieli zazdroscic w 94r ? bylismy w ciemnej du.pie ukraina nas wyprzedzala wtedy w rozwoju i pkb. Wciaz nie odpowiedziales na pytanie jak to jest ze żyri dalo szpakowi 25 miejsce, a telewidzowie 3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 16 minut temu 9 minut temu, Żaba Monìka napisał: Brytyjczycy mają super scenę muzyczną, a też wysyłają jakieś kiepskie piosenki. Gdyby wysłali Adele to mogliby wygrać a dlaczego jej nie wyslali ? dlaczego na ten konkurs wysylaja jakichs trzeciorzędnych wykonawców wiekszosc panstw ? to nie bylo tak ze kiedys tam mieli byc jacys debiutanci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 15 minut temu 12 minut temu, Poetka napisał: Dlatego mial 3 miejsce u publicznosci. Przestan obrazac Polakow. no i co ze mial 3 miejsce wsrod publicznosci ? przeciez publicznosc sie nie zna na muzyce tam siedza zaproszone dziady i ludzie z lapanki nie obrazam polakow poza tyum akurat napisalem ze szpak dobrze spiewa co mnie to obchodzi czy polak czy nie polak komentuje konkurs wiec narodowosc nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2144 Napisano 14 minut temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: mimo tego ze w paru krajach byla zdyskwalifikowana to zajela 2 miejscia i podobno dostaal owacje od innych wykonawców jako jedyna jak piosenka dobra i wykonanie to sama sie broni wiec takei gadanie ze glosowac na swoich nie ma sensu Nie zawsze się broni, nie zawsze wyżej uplasowane utwory są lepsze od tych które dostały mniej punktów... I nie mam tu na myśli naszych występów, ocena bywa subiektywna... W tym roku zamiast Justyny mógł pojechać np Dominik Dudek ale czy miałby większe szanse (?) nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 14 minut temu 12 minut temu, Poetka napisał: Polska mistrzem Polski i Polacy zawsze najlepsi. chyba w piciu wódki no poza rosjanami i ukraincami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 13 minut temu (edytowany) 5 minut temu, *****_*** napisał: inteligencja ma wszedzie znaczenie. talent to ma wiele osob ale co sie dziwic babie ktora sie z cpunem zwiazala i sobie razem pewnie cpa/li zreszta te jej rozne liczne romanse i skandale na pewno nie pomagaly skupic sie na spiewaniu a jak juz urodzila to dziecko to jej odbilo zupelnie. no tepa dzida po prosty ale glos swietny Nie w świecie celebrytów, tu chodzi o znajomosci i bycie 'poprawnym' ja bym nie mylil z inteligencją. Niektorzy rzecxywiscie wypromowali sie na autentycxnym talencie, a niektorzy zosrali wypromowani i zyja wrecz z robienia wokol siebie szumu. Pisze o celebrytach, bo to sie przenika ze srodowiskiem muzycznym. Edytowano 12 minut temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 11 minut temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: W Palestynie odbywa się ludob.ojstwo. mniej dzikich bedzie lepiej dla swiata poza tym sami ich zaatakowali wiec kto im winien ? bylo nie najezdzac. sami wypracowali taki system w ktorym cwaniaki maja jakies bunkry pod szpitalami a pozniej placza ze szpital zbombardowano. niech sami sie z hamasem policza i po sprawie. kto im broni wy.mordowac hamas wlasnymi silami i bedzie spokoj. jakby jeszcze w indiach sie odbywalo to tez by bylo z korzyscia dla swiata oni sie tam strasznie mecza zyjac i jest ich za duzo juz od dawano nie maja co jesc nawet a dalej sie mnoza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, *****_*** napisał: no i co ze mial 3 miejsce wsrod publicznosci ? przeciez publicznosc sie nie zna na muzyce tam siedza zaproszone dziady i ludzie z lapanki nie obrazam polakow poza tyum akurat napisalem ze szpak dobrze spiewa co mnie to obchodzi czy polak czy nie polak komentuje konkurs wiec narodowosc nie ma znaczenia Bo Polak to znaczy swoj, z tej samej ziemi i w tym samym błotku utytłany. Nie rozumiem ze tego nie czujesz, ze jak Polak to znaczy nasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 10 minut temu 6 minut temu, Poetka napisał: Wciaz nie odpowiedziales na pytanie jak to jest ze żyri dalo szpakowi 25 miejsce, a telewidzowie 3? odpowiedzialem, jury sie zna na muzyce w sensie wykonania a publicznosc nie. publicznosc sie kieruje np. tym ze widza babe z wasem i im sie to podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 171 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, *****_*** napisał: chyba w piciu wódki no poza rosjanami i ukraincami Dobra szkoda czasu jak mowisz ze Polacy najlepsi w piciu wodki to chyba wypadles o jeden raz za duzo z kolyski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2144 Napisano 9 minut temu Myślę, że jakby teraz jeszcze raz wystąpiła Edyta Górniak to jej wysoka nota byłaby pod dużym znakiem zapytania... Obecna Eurowizja nie jest tym samym konkursem sprzed lat. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 8 minut temu 6 minut temu, *****_*** napisał: a dlaczego jej nie wyslali ? dlaczego na ten konkurs wysylaja jakichs trzeciorzędnych wykonawców wiekszosc panstw ? to nie bylo tak ze kiedys tam mieli byc jacys debiutanci ? Nie wiem, moze tacy artyści, którzy już się stali sławni niespecjalnie chcą jeździć na konkursy, w sumie po co im to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2144 Napisano 8 minut temu Idę spać, dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, Poetka napisał: Bo Polak to znaczy swoj, z tej samej ziemi i w tym samym błotku utytłany. Nie rozumiem ze tego nie czujesz, ze jak Polak to znaczy nasz. to ja podziekuje zwykle wole nie byc utożsamiany z polakami przewaznei trzeba sie za nich wstydzic. ja dziele ludzi na madrych i glupich a nie nasz i obcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Dobra szkoda czasu jak mowisz ze Polacy najlepsi w piciu wodki to chyba wypadles o jeden raz za duzo z kolyski takei sa fakty w wyludzaniu socjalu byli jeszcze znani w europie i konkurowali z rumunami i bulgarami ale jak im dano te plusy to ciagna socjal u siebie. z bandytki na stadionach tez znani w europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, *****_*** napisał: mniej dzikich bedzie lepiej dla swiata poza tym sami ich zaatakowali wiec kto im winien ? bylo nie najezdzac. sami wypracowali taki system w ktorym cwaniaki maja jakies bunkry pod szpitalami a pozniej placza ze szpital zbombardowano. niech sami sie z hamasem policza i po sprawie. kto im broni wy.mordowac hamas wlasnymi silami i bedzie spokoj. jakby jeszcze w indiach sie odbywalo to tez by bylo z korzyscia dla swiata oni sie tam strasznie mecza zyjac i jest ich za duzo juz od dawano nie maja co jesc nawet a dalej sie mnoza. Nie stosuje się odpowiedzialności zbiorowej i nie mor.duje dzieci, tyle tym osiągną,że wyhodują następne pokolenie terrorystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 3 minuty temu 4 minuty temu, marawstala napisał: Idę spać, dobranoc : ) Dobranoc, na mnie też już pora. Miło się razem oglądali i komentowało, mój facet już dawno odpadł z imprezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 3 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie stosuje się odpowiedzialności zbiorowej i nie mor.duje dzieci, tyle tym osiągną,że wyhodują następne pokolenie terrorystów. ja stosuje to wygodne i skuteczne ale te dzieci to nie sa celowe ofiary ja rozumiem ze mozna miec pretensje do izralea za ostrzal samochodow z oznaczeniem pomocy humanitarnej ale jak bomba spada na osiedle to nie celuja w dzieci tylko w tych w bunkrach pod spodem jak ktos ma dzieci to powiein sie zatroszczyc zeby dzieci trzymac z dala od terrorystow. izrael ma wiele za uszami ale nie mor.duje dzieci celowo bez przesady tam tez jest wielu wariatów jak sama pisalas o tych ktorzy uwazaja ze im bog dal ziemie w prezencie ale jednak jako ogol to mniejsza dzicz jest niz palestycznczycy i jakby tamci siedzieli spokojnie toi by ich nie atakowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach