dep_sour 10 Napisano piątek o 21:07 Ja shazaam bym mogła być albo chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano piątek o 21:10 Brakuje mi benego i muzycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Włączyłam Eurowizję jest dziwne i miałkie nic sie nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 7 godzin temu No raczej niczym radio internetowe musisz robic duzo szumu wokol siebie biorac pod uwage twoj styl na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Shazam to nie radio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mmm 7 Napisano 7 godzin temu emulator do grania w gierki moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Ja jeszcze mogę powiedziec jaka na pewno bym nie była - Google maps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Ta niemiecka piosenka nawet śmieszna . A Justyna średnia na jeża ale nie widziałam show bo akueat naprawiałam lampę która sama zyebalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, dep_sour napisał: Shazam to nie radio Wiem Pewnie lubisz sluchac ale jeszcze bardziej mowic dlatego radio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Niemiecki jest fajny chciałabym sie go nauczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Wiem Pewnie lubisz sluchac ale jeszcze bardziej mowic dlatego radio A co ty taki milusi dla mnie upiles sie czy wyciekło moje foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 7 godzin temu Lekcjonarz w komórce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, dep_sour napisał: A co ty taki milusi dla mnie upiles sie czy wyciekło moje foto? Jestem normalny po prostu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Lekcjonarz w komórce Co to jest lekcjonarz? Są tam plany legdzji dziedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 22 Napisano 7 godzin temu voice changer albo prank dial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 240 Napisano 7 godzin temu Nie oglądam telewizji ani Eurowizji odkąd wygrała Ukraina. Wszystko ustawione. W ogóle to jest zimno, ...jowo, pada deszcz i jestem wyrąbana na robicie. Ale mam ciasto z truskawkami i sobie dogodzę na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 22 Napisano 7 godzin temu a ja jeszcze jestem w robocie i też jestem wyrąbany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 240 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: a ja jeszcze jestem w robocie i też jestem wyrąbany Ja byłam dziś 11 godzin.. 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 7 godzin temu Włochy miały fajna piosenkę i Estonia. Polska niestety nie wyróżnia się niczym szczególnym, UK też nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 7 godzin temu Wloski piosenkarz przypomina młodego Davida Bowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 6 godzin temu Niemiecka piosenka taka sobie jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 344 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, dep_sour napisał: Co to jest lekcjonarz? Są tam plany legdzji dziedzi? Hahah, lekcjonarz to jest ta kościelna książka z której czyta się fragmenty pisma św. czyli lekcje. Używam apki jak chcę sobie psalm prześpiewać przed mszą. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 6 godzin temu O Louane lubie ja mam jej płytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Hahah, lekcjonarz to jest ta kościelna książka z której czyta się fragmenty pisma św. czyli lekcje. Używam apki jak chcę sobie psalm prześpiewać przed mszą. Prawie zgadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pure hate 17 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Caryca łabędzica napisał: mszą *liturgią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2144 Napisano 6 godzin temu Francja w tym roku ok. A zwykle tak sobie je odbieram... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 40 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Mnie msze niestety meczą. Mam traume z czasow nastoletnich jak starsza mi kazala chodzic na msze, a "kuzynka" tez mi stręczyła kosciol zamiast postręczyc cos ciekawszego (ehhhhh) Durne babby nie wiedza czego chlop potrzebuje.... Nie milosci jakiejś bozi lecz milosci prawdziwej.... Edytowano 6 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 6 godzin temu Tako marchewkom na androida co sluzyla do masturbacji lechtaczki lachona od wibracji telefonu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1750 Napisano 6 godzin temu Tak, Francja ładną ma piosenkę. Podobno Szwedzi są faworytami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach