Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qochanie911102

huraaaaaa dzisiaj dowiedziałam się, że na 100% będzie syn

Polecane posty

Od samego początku to czułam, jak byłam na usg 3d/4d lekarz powiedział mi ze to chłopak, ale wiecie jak to jest nie wierzyłam do końca, dzisiaj lekarka mi pokazała jąderka i powiedziała, że to nie może być pomyłka. Będzie chłopak :) Jakub Robert:]

Gość dsjhdja
ja sie dzis tez dowiedziałam ze bedzie syn:)

Zatem gratuluję :)))) ja tez przeczucia mam, że będzie u nas syn aczkolwiek jakbym miała sobie wybrac płec to nie wiem co wolę :D Córka też miałam przeczucia tylko aż tak silne, że chłopca nawet nie brałam pod uwagę :)

gratulacje:) ja tez jak zaszlam w ciąże to bardzo chciałam chłopca i spełniło sie dzis mam 2,5 letniego łobuza:D gratulacje raz jeszcze:)

ja jakoś od kad usłyszałam na tym 3d/4d że będzie syn to tak się nastawiłam, że nie brałam pod uwage że może być inaczej :)

Gość zadarmo6789
mozna sobie zamówic cos za darmo dla dziecka przez internet www.free.amciu.com polecam

Qochanie co do imienia to my wybraliśmy jeszcze przed ciazą :D Córka będzie Alicja a syn Piotruś albo Artur (choc bardziej stoi na piotrusiu) :)

do dziś oglądam usg z siusiakiem a jak mnie położna po porodzie zapytała jak dam córce na imię to zbladłam jeszcze bardziej niż blada byłam miała jedne różowe skarpetki-do dziś ma jeszcze ubranka w kolorze blue taka anegdota żeby się nie nastawiać na te 100%

Gość ciekawska kobita
Gratulacje!!!!!!!!! A na czym te przeczucia polegaly? Obserwowalas u siebie jakies zmiany konkretne?