Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobikkk

mam nerwice i fobie spoleczna

Polecane posty

Gość allllllamakotaotataa
:( :( :( :(

wiecie co - nikt normalny sie nie da bo w 1945 chyba bylo lepiej niz dzis. jedna ruina i byla wojna. a to? i nikt sie nie da. to mieliscie powstac w 1945 . kto wam sie da? to sa takie rzeczy. i tu miala byc okupacja, dostep do rosji i to by mialo sens, a tak? co to ma wszystko byc? a polska chce wojny, polska idzie na wojne. tacy sa tu ludzie. nikt sie nie da. ja sie nie dam. taka jest historia i takie sa oczekiwania. beze mnie. ja chce moja rente co mi sie od dziecka nalezy i do widzenia. a wy sie bijcie - ja sobie wyjade wojna najwyzej i tyle.zeby nie bylo, ze szkola bo w koncu sie uczylam. juz ogralam dawno, ale jak sie stad wydostac? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość byczycaa
Widzisz taka allamakotata tez chyba miala ciezki zywot, chcesz skonczyc jak ona? gadac do siebie bez ladu i skladu?;) Nie wiem ile masz lat, ale przychodzi taki okres w zyciu ze trzeba sie wziasc w garsc, cos z nim zrobic. Na poczatku bedzie ci ciezko( jezeli juz sie zdecydujesz wyjechac,albo wyprowdzic, usamodzielnic). A zycie jest naprawde zarabiste, nikt ci nie powie ze bedzie latwo, ale same zmaganie sie z nim tez jest fajne. Dasz rade, tylko wyznacz sobie cele i daz do nich. Pozdro.

Wiem że jestem pierdolnieta ale to moze przez to ze rodzice w dziecinstwie chowali mi zabawki pod podlogię ;(