Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

a mi wciąż marzy się przystojny brunet w okularach

Polecane posty

Ej, no .... tak tylko podpuszczalem .... chyba się nie obrazisz plomiennowlosa. Pozwól skruszyc lód w twym sercu slodkimi slowkami (jak nie wystarczą to gorące usta doloze)

to gorące usta doloze x a gdzie? bo nie wiem czy mi sie opłaca...

Jak to gdzie? Do serca miało być ... no ale jak nie wystarczy to mogę poprobowac kruszenia lodu w sercu przez inne miejsca

pff skruszaj lód fikuśnej możesz nawet i 100 razy jak 3 nie wystarcza:P ruda juz nigdy przenigdy nie spojrzy na ciebie łaskawszym okiem:P

Gość hejtytam
nie warto czasu na fiku mikuuu marnować. ona tylko się bawi facetami ps. to gruba i nieatrakcyjna stara panna

Gość
niebieski, fatalny ten twój limeryk. ja pisuję lepsze :P ­

Gość
bo piszesz jak gimnazjalista 🖐️ ­ raz profesor, wielbiciel substancji na wykłady poleciał do Francji lecz gdy tam wylądował mocno się rozczarował gdyż okradli go wnet imigranci ­ to jest limeryk! :classic_cool:

"ps. to gruba i nieatrakcyjnastara panna" No tak, kto widział ten wie .... prawda? Oj Fikuś, ilu Ty ich odrzucilas, że taki PR wciąż Ci robią?

Gość skolnick
fiku miku ty będziesz starą panną jak żaba na odwyku.

Gość
żyła raz pewna okularnica, którą codziennie dręczyła chcica nie szukała paszteta lecz sprośnego bruneta, bo prawdziwa była z niej kocica!

Gość Gość Sopot
A ja bym chętnie Żabę pocałował

Żaba, powiedz jeszcze że masz większego, skoro zawsze we wszystkim jesteś najlepsza :) Ja wiem, klasyczne ilości sylab itd, ale czy wszystko musi być zawsze tak samo? Wiecznie po bożemu?

Gość
człowieku, albo piszesz limeryk, albo odwalasz jakiś kiepski bełt, którego limerykiem nazywać się nie godzi. jesteś naprawdę żałosny. ­ nie czujesz się zażenowany prezentując tę swoją "tfurczość"?

Gość Carl Johnson
Czy to brunet szatyn jeden wuj Podryw Fiku - wielki ...

Gość
Carl - na pewno chciałeś napisać "wielki znój" :P

A czy ja kandyduje do Nike, albo Nobla? Nie muszę być doskonały, nie muszę być nawet dobry. Niczego nie muszę i to mi w tym sprawia przyjemność. Za czytanie tego z kolei nikt nie musi płacić, więc układ jest prosty i wstydzić się za niego też nie muszę.

Gość
za oglądanie brzydkich i grubych gołych bab/facetów płacić też nikt nie musi, a mnie ich widok żenuje. podobnie jest z twoimi "wierszami". ­ jak mawia mój ulubiony artysta - jeśli człowiek nie ma nic do powiedzenia w sztuce, niech lepiej milczy.

żaba przynudzasz :classic_cool: chyba przejęłaś schedę po ZSie a co do sztuki zawsze nie cierpiałam tego, że dziełem jest jakiś (dla mnie) gniot tylko dlatego, że tak orzekli "znawcy" nie gustuję w dziełach niebieskiego ale skoro jemu i komuś tam jeszcze przynosi to radość i komuś sie podoba... ja całe życie maluję golaki gołe pokaleczone kadłuby ludzkie :classic_cool: uwierz:P powinnam w tej kwestii"milczeć" ale to pierdolę

Gość IMO12370
ike "ale to pie**olę" Znaczy się "to" musi być całkiem sporych rozmiarów skoro sobie radzisz. :P

nie przeczę :D męskie kadłuby mają TO czasem do ziemi:P o TAKIM ima mogą tylko pomarzyć :P