Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaa munchen

bol podczas oddawania moczu

Polecane posty

Gość agnieszkaa munchen

Boże pomóżcie,nie wiem co mam robić,wczoraj miałam niemiła sytuacje zatrzasnęłam sie na balkonie w szlafroku i musialam czekac ok 30 minaZz maz przyjedzie z pracy i mi otworzy drzwi, dzis ciagle biegam do toalety z uczuciem parcia na pecherz,oddaje znikome ilosci moczu.postanowilam wziac cieply prysznic i przy ponownej próbie zalatwienia sie zauważyłam na papierze toaletowym krwawe zabarwienie.mieszkam w niemczech ,lecze w Polsce i jutro mialam jechac do polski.Pomóżcie czy to cos poważnego.jestem w 6 miesiacu ciazy,boje sie strasznie czy to coś poważnego

Gość agnieszkaa munchen
ale czy to napewno to, czy mogę poczekac do jutra i jechac do polski, ciaża moja przebiega idealnie ,bez problemow.czy to napewno zapalenie drog moczowych a i jeszcze jedno pytanie czy moge zażyć furalgin

Gość przeczytaj ulotkę
i jeśli nie ma przeciwskazań to weź

Albo przeziębiłaś pęcherz, to zależy kiedy boli, na początku czy przy końcu? ja miałam chory pęcherz i co chwila biegałam do wc a leciało kilka kropel a na koniec ból straszny...

Gość agnieszkaa munchen
włąsnie ,na koniec oddawania moczu, o ile mozna to nazwac oddawaniem, 5 kropli a bol taki jakby mnie rozrywalo i uczucie pełnego brzucha.Ale ta krew ,tzn lekkie zabarwienie ,naprawde minimalne i nie jest widoczne przy kazdym siusianiu

Gość Podobnie
Nic się nie martw to zapalenie pęcherza. Krew w moczu to typowy objaw. Weź furagin masz i jak najszybciej do lekarza.