Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szokujące informacje

Jestem w szoku...

Polecane posty

Witam. Ostatnio dowiedziałam się, że coraz więcej mężczyzn bije swoje dziewczyny, narzeczone, żony. Dopiero jak jedna się przyznała to zaczęły przyznawać się inne. ...nie wiedziałam, że w dzisiejszych czasach to może być problemem. Myślałam, że kobiety są teraz odważniejsze i odchodzą od takich damskich bokserów...

Gość wredniucha05
niestety teraz takie czasy, że często wygrywa opcja "czasem dostaję w pysk, ale mam gdzie mieszkać i co jeść"

To nie mogą iść same do pracy? Bez przesady....A Ci faceci to w ogóle porażka....Z tego co się dowiedziałam to wiele młodych małżeństw ma taki właśnie problem. Świeżo po ślubie i żony dostają w twarz...

Gość Raporty wskazują,że
...to podobno przez feministki...one ciągle urabiają opinię publiczna w kwestii równouprawnienia.:classic_cool:

Gość Lucjannnn
Ja słyszałem,że podobno kobiety wg pewnych badań coraz częściej stosują przemoc wobec mężczyzn.:classic_cool:

Gość Jagnaaaa
Podobno baby gwaucą juz facetów.Koniec świata chyba idzie.:O

Gość Jagnaaaa
Faceci przerabiają się na baby a baby na facetów...koniec świata nadchodzi.:O

Aha, czyli kobiety słuchając się rad feministek walczą o swoje prawa w związku i dostaje się im za to? :) Nie widzę związku po prostu.

Gość basia1954
strasznie mi przykro;Ze tak mySlisz .

Gość Julittttaa
Jagna nie panikuj. Weź może Valium.

Gość jak to odważniejsze
:-D? Propaganda feministyczna samiczej natury nie zmieni. A jest ona taka, że samiec alfa naładowany testosteronem, który czasem przypierdoli, to jest to co powoduje u kobiet kisiel w gaciach 🖐️

Ta rzeczywiście...

Gość Julittttaa
Szokujące informacje Aha, czyli kobiety słuchając się rad feministek walczą o swoje prawa w związku i dostaje się im za to? Nie widzę związku po prostu. v v v Nie.To nie tak.Po prostu nikt nie wie o co chodzi feministkom. A faceci są dodatkowo tępi i wychodzą takie właśnie kwiatki-czyli chwasty.

mi się wydaje że ta kobieta już musiała mieć coś wcześniej z głową jeśli nie zareagowała prawidłowo jak ktoś na nią rękę podniósł no sorry chyba że ją w dzieciństwie lano

Gość Julittttaa
jak to odważniejsze v v Ej weź się ty dewiancie jeden.Co to za średniowieczny szit!

Gość Liga Rządzi!!!!!
A było słuchać qrwa mądrzejszych?????To teraz jest płacz i zgrzytanie zębów.

Gość Liga Rządzi!!!!!
Wheidf miło cię widzieć.Dalej praktykujesz umysłową niewolę dyktatu fallusa czy zmądrzałaś???:classic_cool:

Gość jak to odważniejsze
W średniowieczu skarbie kobiety były oblubienicami. Natomiast ewolucja i dobór naturalny z jakiś względów preferuje geny facetów napierdalających swojego kobiety, niż słodkich romantyków. Ileż to ja widziałem Kasiek, Basiek czy innych samic które łkały "bo ten mój Zdzisiek znowu przyszedł po 5 piwach, pieprznął mnie w łeb, po czym podwinął sukienkę, zerżnał od tylca na stole a na końcu wyzwał kurew" Ale i tak na końcu historii stwierdza, że go kocha na zabój :-) A nawet jak ona (a raczej on) go kopnie w tyłek, to znajduje następnego - oczywiście takiego samego, albo i jeszcze gorszego :-D. Natomiast o dziwo ci słodcy romantycy "szanujący kobiety" jakoś nie mają szczęście do kobiet... ciekawe dlaczego :-) Dlatego nie pierdol suczko, bo natura jak pisałem - swojej suczej natury nie zmienicie 🖐️

Gość basia1954
moj maz jest wspalanim czlowiekim. ja nie znam slowo szok czy przemoc w rodzinie