Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maurika

Szukam faceta

Polecane posty

"Iksie mój drogi," Jak słodko; chyba rzeczywiście jesteś uczuciową kobietą :D " to ile masz wiosenek ?" Tyle więcej od Ciebie,że dla niektórych kobiet taka różnica może stanowić pewien problem ;)

Gość IMO12404
Wypaplać wiek Rycerza, czy nie wypaplać - oto jest pytanie. :classic_cool:

Gość IMO12404
Jestem Rycerzu, acz to nie przeszkadza w okazjonalnym podważaniu Twego piedestału. :P

Krasnal,za takie myszkowanie i wabienie lasek po boczych wątkach już dostałeś od Iftar "pochwałę"; a jak dołączy się Ruda,to jeszcze wpędzi Cię w WIELKIE... poczucie winy :P Co do podważania piedestału,to nie używajmy tak pompatycznego słownictwa; Ty po prostu pode mną kopiesz,zamiast docenić fakt że zostawiłem Cię sam na sam z Iftar,Rudą,Luśką (z Drabiną vel Rozią też coś tam ku niezadowoleniu Iftar zdaje się kombinowałeś) a nawet z Zuzą :P Więc sio: Krasnoludki są na świecie,ale nie w tej bajce :P

Gość IMO12404
Rudą możesz brać. Widzę jak ona na Ciebie działa. Nie chcę stać na drodze do Waszego szczęścia. :classic_cool:

Gość gargameel
wątek zawierający najważniejsze aspekty dominujące w necie czyli niespełnione związki, dobre rady i zakompleksieni frustraci ponadto jest mnóstwo żyjących solo młodych osób więc nie ma powodów do niepokoju pozdrowionka od starszego od Ciebie autorko wątku południowca :)

Gość IMO12404
Rycerz. On nas chyba nazwał frustratami...nieciekawie. W sumie mój upadek nie nastąpił z DUŻEJ wysokości, ale runąć z piedestału mając metkę frustrata musi boleć. Darujesz mu to? :classic_cool:

Krasnal,przecież wiesz że jestem tolerancyjny dla opinii innych; jakbym brał wszystko do siebie,to robiłbym niepotrzebną krzywdę swoim nerwom.Dlatego jeśli Gargameelowi wydaje się,że jestem frustratem,to niech mu się dalej wydaje; to jego problem ;) Cóż złego w podniesieniu na duchu uczuciowej dziewczyny,która dodatkowo ma całkiem trzeźwe spojrzenie na związki? ;)

Gość gargameel
xXxXxXxTtTtTt, zdajesz się rozsądny i kumaty więc skąd pomysł, że Ciebie nazwałem frustratem hę?

@Gargameel,istotnie nieco mnie to zdziwiło.Jakie więc były przesłanki za podejrzeniem,że mogło to obejmować i mnie?Ano takie,że z reguły ton wątkowi nadają najczęściej wypowiadające się w nim osoby; jeśli więc piszesz o dobrych radach (co też może być ironią) i frustratach,to było pewne prawdopodobieństwo,że możesz mieć na mysli i mnie,bo (prócz Mauriki,któą Krasnal chyba skutecznie przepłoszył) mam tu chyba najwięcej wpisów; tym bardziej,że zdążyłem się przyzwyczaić do tego,że moje posty mogą być odbierane praktycznie na każdy sposób (czyli reakcje mogą się róznić o 180 stopni: dla jednych jestem rozsądny,dla innych mogę być synonimem frustrata i idioty; ile osób na Kafe,tyle opinii).Ale jeśli bezzasadnie odsądziłem Cię od czci i wiary,to liczę na Twoją wyrozumiałość ;)

A moge zapytac Ciebie Iksiku co Pana po przejsciach sprowadza na to forum gdzie widze , ze jestes wyjadaczem ;)

Nie,no z tym wjadaczem to lekka przesada; po prostu jakiś czas temu (relatywnie niedawno) miałem pewien problem,a właściwie pytanie.Wygooglałem więc najbliższy pasujący do niego temat i traf chciał,że był on na Kafe.A potem... jakoś zostałem,okazyjnie wypowiadając się w różnych wątkach; tam,gdzie jest jakiś poważny problem,staram się coś napisać w duchu krzepiąco-łagodzącym; jednak zdarza mi się wziąć udział w lekko zjadliwych dyskusjach wespół z gronem stałych bywalców (niech Cię nie zmyli brak zaczernień; wiele "pomarańczek" bije mnie tu stażem na głowę,jak choćby Krasnal),ale wtedy z kolei muszę być w lepszym humorze A czemu Cię to Słoneczko tak zaciekawiło?Czyżby naszła Cię ochota żeby mnie lepiej poznać? ;) Tak BTW,to (jak pewnie widzisz) nie siedzę tu non stop; mam robotę w czasie nieokreślonym,a że ostatnio jest jej sporo,to jeszcze dodatkowo czasem mnie zmuli ;)

@maurika Opcje są chyba tylko dwie: - wybierasz/przyciągasz emocjonalnych degeneratów; - jest jakaś cecha, która wychodzi z ciebie po tych 2, czy 3 spotkaniach. Faceci też się zakochują i jeżeli się komuś naprawdę spodobasz, to nie będzie żadnych gierek i kretyńskiego tłumaczenia "że nie jest jeszcze gotowy". To po jakiego ch... zawraca Ci dupę? Chyba tylko po to, żeby Cię przelecieć, a skoro nie udało się do 3 randki, to odpuszcza i idzie dalej. Normalny, zdrowy prawdziwy facet, któremu wpadniesz w oko, powie Ci (i da do zrozumienia), że jesteś fajna, będziecie się spotykać i nakreśli jakieś zgrubne ramy. Nie ma co ukrywać, że jesteśmy wzrokowcami i jednak jest istotne, przynajmniej na początku, to jak kobieta wygląda. Może nie dla wszystkich, ale ta reszta po prostu później szuka sobie ładnej kochanki. Jeżeli piszesz tak jak wyglądasz, a wyglądasz, tak jak piszesz, to zmień obszar poszukiwań, bo ten obecny jest jakiś trefny. OT - z tą metropolis of Trójmiasto to trochę popłynęłaś. Nie pomyliło Ci się z necropolis ;-) oprócz morza to tu nic więcej nie ma.

Gość ZDEO
Kto popiera legalizację marihuany? Marihuana powinna być legalna !

Być może, kobieta wychowana bez wzoru ojca chyba nie ma odpowiedniego wzoru faceta i przyciągam samych degeneratów...w glowie poukladane, ale czy to sie przekłada na praktykę ? Nie umiem siebie obiektywnie ocenić :) A co do trójmiasta - nie zgodzę się z Tobą - trzy miasta sąsiadujące ze sobą połaczone w całość i każde coś sobą reprezentuje... Gdańsk - miasto z tradycjami , Gdynia - nowe, z perspektywami , i Sopot, czysta turystyka :) Wszystko nad zatoką, czego chcieć więcej ? Jasne, że kazdy lubi coś innego, ja np nie lubię gór, aczkolwiek nigdy nie powiem, ze "to tylko gory" :)

Taak, zaciekawila mnie Twoja osoba Iksiku :) Czy chcę lepiej poznac ? Ty mi powiedz :)

"Taak, zaciekawila mnie Twoja osoba Iksiku" Temperatura jakby rosła... :D " Czy chcę lepiej poznac ? Ty mi powiedz" Nie wiem,o czym myśli kobieta; takie zdolności miał jedynie bohater grany przez Mela Gibsona w jednym filmie :D Musisz sama pomyśleć,czy i czego chcesz się o mnie dowiedzieć i czy chcesz coś napisać o sobie.Możesz zacząć od odpowiedzi na teoretyczne pytanie: jaka różnica wieku między facetem i kobietą jest dla Ciebie do przełknięcia? ;)

Podoba mi się, to moje 10 to elastyczne jest bardzo :) podaj swój e-mail :)

"Podoba mi się, to moje 10 to elastyczne jest bardzo" Ale @, teraz to elastyczne,ale jak napisalem "ciut więcej",to zamiast spytać ile to "ciut" dokładnie wynosi,to zaproponowałaś mi od razu kategorię wiekową wyższą o jedno pokolenie ;) Maurika,nie bierz mnie za kogoś,kto desperacko szuka kobiety; ja szukam WŁAŚCIWEJ kobiety,takiej która będzie miała odpowiednie podejście do związku i do uczuć.Nie przeczę,że kilka rzczy napisanych przez Ciebie wyglądało naprawdę ciekawie i jeśli tak jest naprawdę,to jesteś interesującą kobietą.Ale na razie jeszcze wiemy o sobie zbyt mało ;) "podaj swój e-mail" Ale gorąca dziewczyna ! Ale uprzedzam: nie mam w zwyczaju wysyłać fotek :P

Iksiku mój drogi :) Ja również szukam kogoś odpowiedniego, dlatego nie tkwię w tym momencie w zadnym bezsensownym związku... Chciałabym z kimś być nijak się ma do - chcę byle kogo :) Co oznacza, iż pragnę stateczności, ale nie zadowalam się byle kim ;) To pierwsza sprawa , wyjaśniona :) Druga - stawiasz warunki, że zdjęć nie będzie ? ;) Cwaniaczek, mam nadzieję, że nie wynika to z żony w drugim pokoju ;) Jeśli tak to oszczędź me biedne lico , jeśli nie, to zgadzam się na ten warunek, ale też mam swój ;) Nasz kontakt nie będzie się opierał na cudacznym gadu-gadu czy mailach , będziemy mieć kontakt...telefoniczny :) Wyślę Ci numer, i zadzwonisz do mnie, jeszcze dziś ;) zobaczymy czy z tej mąki będzie chleb :) No i ostatnia-trzecia sprawa, oczywiście, że jestem gorąca, wychodzę życiu na przeciw i nie boje się wyzwań, a moim nowym wyzwaniem jesteś Ty ;) Chcę Cie poznać ;)

Poczekaj,jesteś dla mnie trochę za szybka. Muszę przegryźć sobie Twoje warunki.I nie,nie ma żony w drugim pokoju; ale faktycznie,mój ostatni związek (ten poważny) to BYŁO małżeństwo...

Gość Anulkaaa_22
sry, ale sprawiasz wrażenie desperatki :) pozatym brak foto oznacza zawód na 1 spotkaniu, no chyba, że szukasz sponsora powodzenia.