Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Moja dziewczyna i jej były

Polecane posty

Jak w tytule. Były mojej dziewczyny ciągnie się jak smród po gaciach. Moja dziewczyna nosi biżuterię od byłego. Wkurzało mnie to więc w końcu jej to powiedziałem i kupiłem przy pierwszej okazji dużo ładniejszą, pewnie dużo droższą i gustowniejszą bransoletkę. Jak się spotykamy zawsze ma mój prezent na ręce. Jednak wystarczy obejrzeć jej zdjęcia na co dzień, aby zobaczyć, że robi to tylko na pokaz. Raz jej na to zwróciłem uwagi, ale tylko powiedziała, że mojej jej szkoda na co dzień nosić. Do tego dojdą nadal nie zdjęte zdjęcia z byłym ze ściany. Tego nie komentowałem. Wiem, że czasem rozmawiają. On cały czas pisze, że ją kocha i jaki to jest nieszczęśliwy. Ona zaprzecza, że coś do niego czuje. Jak dla mnie trzyma go sobie jako bramkę numer 2. (w razie czego jakby nam nie wyszło) Od momentu jak zobaczyłem ich rozmowy założyła nawet hasło na odblokowanie komórki. Jak zostawi niewylogowanego facebooka i zacznę grzebać to leci zaraz jak opętana, żebym tylko nic nie zobaczył. Wkurza mnie, bo kiedy osoba którą się kocha, odwzajemnia niby to uczucie, to w dupie by miała byłego, jego prezenty jak i rozmowy z nim, a nawet spotkania. Wiem, że "niby" przypadkiem jakiś miesiąc temu się spotkali. Mam jej postawić jakieś ultimatum ? Postawić ją pod ścianą, żeby zobaczyć o co jej właściwie chodzi ? Czy czekać biernie i liczyć, że to nic takiego ? Mam wrażenie, że sobie ostro pogrywa, ale nie potrafię tego rozgryźć.

Od razu powiem, że nie oczekuję odpowiedzi w stylu "Captain Obvious". Szukam jakiś rad.

Gość wredniucha05
rada stara i sprawdzona: buty na nogi i w długą z takiego "związku"

Gość monka:-)
Witaj,jej zachowanie wskazuje na to ze ma cos do ukrycia!wiem z doswiadczenia...postawilabym ultimatum na Twoim miejscu ze owszem moze sobie miec z nim kontakt i pisac ale Ty chcesz to widziec i o tym wiedziec.uwazaj bo panna moze chciec Cię oszukac...nie warto sie angazowac skoro druga strona robi tajemnice i nie jest szczera niestety

Gość w idź na całość
były 3 bramki i w jednej był zonk

Gość f vh
wyluzj! ja się rozstałam 4 mce temu ze swoim i też nosze od niego i wisiorek i pierścionek, bo inne mi sie pogubiły a poza tym to ładna biżuteria :p ale to nie znaczy, ze za nim tęsknie, bo mam mocno w niego wylane. zresztą sama go rzucilam. ale niepokojące faktycznie jest jej zachowanie.. może rób podobnie jak ona. odnów kontakt z jakąś koleżanką i niech ona będzie w takiej sytuacji jak ty. a jeśli nic nie pomoże- zwiewaj od niej, bo widocznie nie zapomniała do końca. i nie fair, ze ma na ścianie wspólne foty! :(

Gość taki jeden facet 28
dla mnie to chore. nigdy nie ogarnę takich "związków" + kontakt z byłym i pamiątki po nim. Sam mam zdjecie byłej w domu ,ale schowane gdzieś głeboko bo w sumie nie wiem co mam zrobić i nie wyobrażam sobie zaprosić obecną do siebie do domu i żeby ona zobaczyła byłą...a ja jak gdyby nigdy nic. nie ogarniam tez jak można nosić biżuterie bo byłych ..no ,ale to jak kto woli

Gość Aparat007
DO hmm01 a z jakiego kraju piszesz?

Gość dohmmm01
mialam to samo, pamiatki po eks, prezenty od niej, rozmowy z nia na gg elegnacko czyszczone :) Nawet w czasie trwania naszego zwiazku paczki od niej przychodzily Efekt? nie kocham go, chce odejsc, a on mi robi problemy (wzbudza we mnie poczucie winy, mowi, ze sie zalamie itd.), twierdzi, ze mnie niby wielce kocha :) smiech na sali pamietam jak dzis skrytykowalam koszule od niej, bo mi sie nie podobala To zly mi powiedzial, ze jestem wiesniara i nie mam gustu :)

Gość ile razy jeszcze?
hmmm01 Ty mądralo z pożal się Boże kafeterii!! Innym tak dogryzasz i ślesz docinki... tak łatwo wyciągasz wnioski i chłodny osąd nie stanowi dla Ciebie problemu. Jednak jak widzę masz problem z własną kobietą i nie potrafisz sobie poradzić. Zabrakło szarych komórek w Twojej przemądrzałej głowie? Nie widzisz jaka z Ciebie ofiara losu? Cwaniaczek od siedmiu boleści... mądrala... pępek świata... Zwykły buc... 🖐️

Gość hhdhdhdhehhsjsjdh
Tez mialem podobnie. Dziewczyna utrzymywala kontakt z bylym i nie chciala mu o mnie powiedziec. Zalezalo jej bardzo na kontakcie z nim, nosila jakas bransoletke od niego. Nie wierze, ze nic do niego nie czula, mysle ze trzymala go w rezerwie, w razie jakby nam nie wyszlo. Rozstalem sie z nia, miedzy innymi tez przez niego.