Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeddeddo

Nie mam rano na nic czasu !masakra, jak wy to robicie?

Polecane posty

Gość eeddeddo

ze wstajecie, jecie, robicie kanapki, fryzurki, makijaze etc? Wstane nastawie wode zrobie kananpki i juz pol godziny mija! Kurva mac

Gość nicegirl ;)
no masakra jakas!!!!! dlatego ja wstaje 3 godz wczesniej, zeby sie nie spieszyc:D

Gość co Temida ma w rękach?
my się nie KURWIMY o PO-RAN-Q

ja jem w samochodzie w drodze do pracy (pieczywo chrupkie albo batony musli), cherbate pije dopiero w pracy, a wstaje odpowiednio wczesniej zeby sie nei spieszyc

Gość panienka z okienka 100
ja rano ubieram sie i robie makijaz...zajmuje mi to wszystko łącznie z wyjsciem ok 45 minut....jem i pije w pracy dopiero :)

Gość eeddeddo
to ile śpicie? Jak patrze na okna wieczorem to ludzie gapią sie w telewizor do 23-2 w nocy ! :O

Gość nicegirl ;)
ja chodze spac najpozniej o 22.

Gość gfvd
Kobiety rano tylko malują reszte robią po drodze

Gość uikio
nie pracujemy i mamy czas na wszystko

Gość wszyscy jesteśmy z małp125
raaany.... zagotowanie wody i zrobienie kanapek zajmuje ci poł godziny???? to ty chyba robisz kanapki dla całego pułku

Gość dfghj5678i
Faceci ciężko pracują więc muszą mieć porządne śniadanie. Kobiety mają łatwą pracę więc mogą mieć mniejsze śniadanie zresztą kobiety z natury mniej jedzą od mężczyzn

Gość wszyscy jesteśmy z małp125
no to niech je ile chce. Ja wykładam wszystko na stół i każdy sobie podchodzi i robi kanapki. Po zjedzeniu chowam do lodówki i po problemie.

Gość Multimedia
Wstaje o 6:30. Idę do łazienki na siku i kupę, niestety zajmuje mi to ok15 min. W tym czasie zagotowuje wodę. Po wyjściu z kibelka robię herbatę/kawę i kanapki sobie i synowi. O 7mej wracam do łazienki wziąć prysznic, pózniej się ubieram. O 7:15 jem śniadanie, przeglądam gazetę lub neta. Wtedy mąż wstaje i zaczyna się szykować do pracy. O 7:30 budze syna i się maluje (10min). Pózniej mam jeszcze 10-15 min na spędzenie czasu z synem przy stole i krótka rozmowę przed wyjściem z domu o 8mej. Młody pózniej sam wychodzi do szkoły. Na to wszystko potrzebuje właśnie około 1,5 godziny.