Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxandra

do kochanek/kochanków z netu

Polecane posty

Seraffin Nie bajeruj:) Romans jest tylko dla dorosłych i niech każdy sam bierze odpowiedzialność za swoje sumienie. Nie jestem robotem. :) Zatkało??

[zgłoś do usunięcia] SEraffiN Ano. Wole mieć ten wyrzut bo w tedy wiem że jest psychicznie ok xxx czyli jak przestanie dręczyc to psychiatryk?:classic_cool: jakaś tam alternatywa jest :D:D:D

Oj Serafińciu co Ty możesz wiedzieć?:) Sorry, ale mówisz trochę jak skrzywdzony chłopczyk. Missi, to dlatego że deszczowo to mokro, tak?;))

Uuuuuu lecą pociski bo się nie zgadzam. No cóż mam swe zdanie w temacie. Inne i dobrze mi z tym.

Gość Rodrique.
chęć bycia z piękną, wzbudzającą pożądanie kobietą, by poczuć że jest się wartym tej namiętności i by kolejny dzień nie był tylko pustym tłem - hmmm gdzieś mam moralniaka itp. ;)

Rodrique. chęć bycia z piękną, wzbudzającą pożądanie kobietą, by poczuć że jest się wartym tej namiętności i by kolejny dzień nie był tylko pustym tłem - hmmm gdzieś mam moralniaka itp. xxx wywindować sobie ego :classic_cool: czy nie prosciej?:P

v34 facet woli sobie co innego "windować" i zdecydowanie woli ruch w górę :P

to niech to Rodriguez nazwie po imieniu:D:D:D:D

Ok :) To proponuję, ale każdy teraz zamieścił autoreklamę :) Zaczynającą się na przykład od słów: będę wspaniałym kochankiem, bo...

ustaw sie na konec kolejki :classic_cool: zejdzie do wielkanocy🖐️ tera reklama:P Jestem straszną egoistką w łózku nastawioną maksymalnie na sprawienie sobie przyjemności :classic_cool:🖐️ Nie miałcze, nie narzekam...choc czasem krzyczę:D:D:D:D

reklama zadziałała :classic_cool: nawet zaklepany sie złapał :classic_cool::D:D PeeSku👄

Deidra Ok To proponuję, ale każdy teraz zamieścił autoreklamę Zaczynającą się na przykład od słów: będę wspaniałym kochankiem, bo... xxx a nie lepiej jak kazde z was opisze tu tego, którego tak pożada?:) co Ciebie w nim kręci?? co wywołuje fale dreszczy na mysl o nim?:)

v34 Mogłabym napisać całe mnóstwo pięknych, ekspresyjnych słów bez treści, ale to będą tylko słowa. To tak, jak opisywać słowami wygląd - ile by i jakich słów nie użyć, nie przekonasz się, dopóki nie zobaczysz. W kochanku kręci mnie wszystko :) (ok, poza odległością). Choć wiem, że nie jest to odpowiedź, jakiej oczekiwałaś. Lubię przy powitalnym pocałunku opleść go ramionami pod kurtką i poczuć, że jest. Dreszcz wywołuje we mnie zetknięcie moich dłoni z jego ciałem, nawet przez koszulę ;) Jego głos wibruje w moim ciele rozkosznie ;) A tak naprawdę, to najbardziej mnie kręci to, że potrafi jeździć spychaczem :P

ten spychacz mnie powalił :D:D ale opis bajkowy ;) az mam dreszcze:D

Deidruś już więcej nie przyjadę spychaczem :) Odległość się nie skróci ale chociaż szybciej będę moim cinquecento :P

Pleiades, kochanie, wiesz, że uwielbiam Twój samochodzik, ale na tych letnich oponach nie ryzykuj, proszę ;)

Gość Oxandra
czy kochankowie z netu lubią dzwonić do siebie by mówić sobie sprośne teksty?:-P

Gość warrriacki
nawet nie poniekąd:-P super jest jej powiedzieć że chcę ją mieć już:-P

Rozumiem o co chodzi warrriackiemu. Nie ma go (nie warrriackiego oczywiście:-)) za ścianą, a też chcę go już.:-P Ech...