Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochammeza.

nienawidze swojego meza

Polecane posty

Gość niekochammeza.

Witam, mam dobrego meza, jest w stanie zrobic dla mnie wszystko. Romantyk, ciagle jakies niespodzianki, prezenty, niezapowiedziane wyjazdy na weekend, itd. Teraz na swieta znowu cos planuje, jest bardzo podekscytowany, ale nie mowi co to bedzie. Zas ja... No wlasnie. Ja w swieta przy calej rodzinie, pod choinka polozyc chce... Pozew rozwodowy... Nie moge juz tego zniesc, jego dobroci, ja potrzebuje faceta z jajami, z wlasnym zdaniem, takiego ktory jak bedzie trzeba podniesie glos, taki ktory pozwoli mi samej cos wymyslec, zaplanowac, takiego, ktory bedzie sie zachowywal tak, zebym mogla caly czas sie o niego starac. A z nim mam wszystko podane na tacy. Nie musze robic nic, wszystko mam, on by mnie nigdy nie zostawil. najlepsze jest to, ze w drugi dzien swiat, kiedy mojego meza juz nie bedzie, swojej rodzinie przedstawie mezczyzne mojego zycia

Gość zazaa
I co ? Na oklaski czekasz?

Gość Kratkostajny
Rozwiedź się w cholerę

Gość tzn...
ze juz masz kogos??zdradzilas go???

Gość malineczkaaka
Cyganisz.

Gość niekochammeza.
Zawsze na swieta wynajmujemy swietego mikolaja, zastanawiam sie czy nie wziac mojego nowego partnera. Wtedy spedzilibysmy je razem.

Gość o ile to nie prowo, to
współczuję twojemu mężowi żony- idiotki, ciekawe co powiesz, jak ci ten "mężczyzna zycia" wpierdol spuści

Gość 3r423r2
jezeli to nie prowo...... jesli zrobisz tak jak mowisz.... to stanie na twojej drodze facet, ktory zniszczy cie psychicznie, zrobi ci dzieciaka, bedziecie zyc w piekle, a twoje potrzeby bedzie mial gleboko w dupie.... zmarniejesz, nie raz gorzko zaplaczesz jeszcze..... az cos zrozumiesz..... powodzenia

Gość niekochammeza.
Tak mam kogos. Zdradzilam go, wciaz zdradzam, mysla, mowa, uczynkiem I zaniedbaniem.

Gość niekochammeza.
To wedlug was mam zoistac w tym zwiazku, udawac, ze wszystko jest w porzadku I cierpiec? A to co czuje serce, to juz nie wazne?

Gość powiem i ja......
i jak tutaj dogodzić kobiecie ?.....ma wspaniałego kochającego męża który nieba by jej uchylił to nie ...pewnie jakby od czasu do czasu dostała w gębę a mężulek by wracał co drugi dzień pijany z pracy to by jej pasowało bo wtedy przecież życie staje się nieprzewidywalne a jaka adrenalina Twoje życie i rób jak uważasz obyś nie żałowała tej decyzji a co do informacji o rozwodzie to czemu chcesz zrobić z tego teatr ?...nie możesz powiedzieć mężowi już dziś ?...wtedy spędzisz święta z kochasiem a i mężowi oszczędzisz tego całego cyrku w wigilię tak się zwyczajnie nie robi

Gość 3r423r2
nie musisz tkwic, odejdz po prostu ale potrzebujesz jeszcze wielu lekcji zycia i je z pewnoscia dostaniesz....a to nie bedzie slodkie wszystko przed toba

Gość niekochammeza.
Dla mojego weza nie jest wazne jak wygladam, mowi, ze nawet jak bym w worku byla od kartofli to I tak bym byla piekna. Za to moj nowy facet zawsze jak mam jakas sukienke, ladnie dopasowana, podkreslajaca figure mowi, ze mam swietna figure, ze powinnam ja podkreslac, ze laska ze mnie. Od meza nigdy tego nie uslyszalam.nigdy..

Gość zazaa
Jeśli to nie prowo to daj mężowi ten rozwód jak najszybciej i idź do kochanka. Nie zostawaj z mężem bo po co. Znajdzie sobie inną, która go doceni. A ty idź do tego z jajami. Swoją drogą po co ci był taki mąż co? Po co za niego wyszłaś?

Gość KtośCiekawyy
jak ci nowy bedzie dawal po pysku wtedy sie obudzisz glupia jestes

Gość niekochammeza.
Dlaczego chce zrobic to w swieta I przy wszystkich? Dlatego, bo chce wywolac w nim jakies emocje, zlosc, chce, zeby w koncu pokazal jaki jest zly I zeby cala rodzina widziala z jakim tyranem bylam, zeby nikt nie powiedzial, ze zle robie. chyba, ze maz zachowa sie jak ciota, nic nie powie I odejdzie z podkulonym ogonem, wtedy tylko sie upewnie, ze nie byl mnie wart.

Gość niekochammeza.
Wyszlam za niego bo byl dobrym kandydatem na meza, ale to nie na dluzsza mete. Juz wiem, ze w zyciu nie mozna sie kierowac tylko rozsadkiem.

Gość błagam, nie rób tego
miałam identyczna sytuacje, do dzisiejszego dnia tegożałuję, że go zostawiłam, miałam wszystko a z obecnym facetem jest masakra, łaczy nas tylko dziecko.Co wiecej w ciąży podnios na mnie rękę... a teraz chce odejsc od niego, glupia byłam bardzo!!!!!!!!!!!!

Gość ja pitole swiat sie wali
bo jej powiedzial ze laska jest- a idz do niego i uwolnij swsojego meza od siebie i daj jakiejs normalnej kobiecie namiary na niego ;)

Gość kochanka czy nie
Coraz ciensze te prowokacje ZIEEEEWWWWW

Gość zazaa
Tyran bo robił niespodzianki. :D nie mogę. :D

Gość powiem i ja......
TYRANEM ?????......kobieto wg Ciebie facet który stara się ....robi żonie niespodzianki planuje weekendowe wyjazdy stara się jest tyranem ?....Ty chyba nie znasz znaczenia tego słowa ...To Ty jesteś w tej sytuacji nie w porządku skoro znalazłaś sobie kochanka i nie byłaś wierna mężowi....więc odejdź bez tego całego cyrku

Gość no, właśnie,
daj nr.telefonu, fajny facet, ja go chcę.!!!!

Gość niekochammeza.
Jak kiedys znajdziecie sie w mojej sytuacji to zrozumiecie dlaczegoi postapilam tak a nie inaczej. Wy tylko myslicie o wygodnym zyciu, a na mnie gadacie. Ja pragne czegos wiecej, uczuc, emocji. A nie dobrego bytu, nie jestem materialistka tak jak wy.

Gość fgfddfgdf
glupiaa jestes i tyle zobczysz ze bedzie tego mocno zalłowac

Gość zazaa
No to przecież nikt cie nie trzyma przy nim -złóż pozew o rozwód i leć do kochanka. Uczucia i emocje czyli co -bo idąc twoim tokiem myslenia to zastanawia mnie co masz w zasadzie na myśli. :D