Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna@

Wchodzi mi tylko na ciepło

Polecane posty

Gość UF0
Powiedz mi czy lekarze sprawdzają puls martwemu? Ile razy na minute siostro? raz bo 0 razy? Całe szczęście że nie jesteś lekarzem

Reasumując Droga od 0 kilometra do 999 metra to pierwszy kilometr bo musisz dodać drogę przebytą od 0 metra do 1 metra 999metrów+ 1 metr to kilometr tak samo od kilometrów 1-100 100 kilometrów kończysz wjeżdżając na 99 km i 999 metrów umawiając się że nie bawimy sie w cm i mm. Wjeżdżając na linię 100 kilometra zaczynasz już 101 kilometr :D

Gość UF0
Wg Ciebie i Twojego wyniku 1000001 w kilometrze jest 1001 metrów. Dziękuję. Jak widzisz googlem jednak Ty sie nie umiesz posługiwać

Gość UF0
tak jasne999m to kilometr a 10001m to 10 km. Gratuluije

Głupiś i tyle :D Tak samo jet z wiekiem. Dam Ci przykład 06-01-2012 urodziło się dziecko ile ma lat skoro od zera do pierwszego roku się nie liczy??

I co z jego wiekiem od 06.01.2013?? Dalej ma rok?? Czy ma już więcej jak rok?? Dlaczego w dniu urodzin mówi się że się skończyło np 10 lat?? Bo już Ci 11 rok życia wtedy leci. Teraz rozumiesz czy dalej nie bałdzo??

Gość UF0
Od zera do 1 sie liczy. NIE liczy się zera

Aha czyli Ty przy obchodzeniu urodzin obchodzisz je dzień później skoro zerowy dzień czyli dzień Twoich urodzin się nie liczy??

W dnku urodzin masz 0 dni a of tego czasu liczysz swój wiek. Od tego zera zaczynasz

Gość UF0
A mając 1000000 lat licząc od zera ile masz? 1000001 lqat? No tak kurwa wychodzi z Twojego wyniku?

Błędem jest mówić mam 10 lat czy tysiąc lat czy milion lat. Myślisz że dlaczego ;oprawnie po polsku mówi się mam ukończone bądź skończone 10/1000/milion lat?? Bo w dniu swoich urodzin obchodzisz nie to że zaczynasz np 10-ty rok życia tylko to że już skończyłeś żyć 10 lat i zaczynasz żyć 11 rok

Gość UF0
Powiedz to tym którzy chcą iść na emeryturę już. Zostaniesz szefem największej partii politycznej.

"Ale licząc od zera to chyba jest 1100000 liczb jednak?" Rzeczywiście udowodniłeś kto tu głąbem jest :D Bo jak nazwać kogoś kto poprawnej odpowiedzi na własne pytanie nie zna?? :D

Gość UF0
Albo przy wypłacie się wykłócaj że należy Ci się za jeszcze jeden dzień bo rano zacząłeś1 a skończyłeś wieczorem 30;)

Gość UF0
A 1100000 wyszło mi bo na szybko przyjąłem, że możesz mieć rację zliczając ułamki zera jako liczby. Ale jak widziałeś szybko się zreflektowałem.

Jeżeli dalej uważasz że 1100000 to ilość liczb do piątego miejsca po przecinku jaka znajduje się w przedziale od zera do dziesięciu tu gratuluję :) Tymbardziej jeżeli dalej uważasz że zrobisz więcej jak 100 kilometrów samochodem dopiero przekraczając linię 101 km :D

Gość UF0
Najgorsze, że okłamujesz sam siebie w imie dobrego wizerunku na kafe. Widać jakie masz priorytety w życiu. Moim błędem było ułatwianie Ci odpowiedzi. Gdybym tego nie zrobił to byś do tej pory sie zastanawiał o so chodzi.

1100000 to nie jest poprawny wynik :D Rozpisz to sobie w zeszycie i dodaj do siebie a się przekonasz :D Żeby było 1100000 musaiłbyś liczyć od zera do 11 nie 10-ciu :D A i wtedy wyszło by Ci o 1 więcej :D Ale o czym my gadamy skoro ty wiesz lepiej mimo miernego wykształcenia :D Przecież nawet gdybym sam Cii rozpisał to i policzył to byś w to nie uwierzył :D Rozpiszę Ci to w zeszycie jak chcesz ale jeżeli ja mam rację to odchodzisz z forum a jak Ty masz rację to ja znikam. Pasuje??

Ok odpowiedz mi na pytanie kontrolne jak liczysz od 2 do 5 tym samym systemem od jaiej liczyzaczynasz?? 2,00001?? Czy 2?? Jeżeli liczysz od 2 to czemu jak zaczynasz liczyć od zera ilość cyfr (a zero to też cyfra) to pierwszą liczbą jaką Ty byś policzył to 0,00001??

Gość UF0
Ty weź se rozpisz może na brulionie 100 katrkowym 1000000 razy jestem debilem. Ciekawe ile to będzie po policzeniu. pewnie 1000001 razy

em weź to na logikę licząc ilość LICZB od 0 do 10 nie możesz nie policzyć 0 a wręcz musisz je policzyć z tej prostej przyczyny że 0 to też lLICZBA a ty chcesz policzyć ilość WSZYSTKICH LICZB. Teraz zatrybiłeś czy dalej nie??

Dobra inaczej bo widzę że dalej nie jarzysz. Podaj mi ile liczb całych znajduje się w przedizale od -3 do 3.

Czyżby wyszło Ci 7 że nie piszesz nic?? To jak to jest z tym zerem??? Liczy się je czy nie??

Popłacz się jeszcze :D I wierz dalej że zero to nie liczba którą się liczy w zbiorze :D W zbiorze liczb od -1 do 1 znajdują się 3 liczby całkowite a (-1,0,1) a nie dwie :D Ale Ty przecież wiesz lepiej że zero się nie liczy bo to nic :D

Gość UF0
W sądzie też mnie tak oskarżysz? Wysokiego...Pobił mnie Ile razy pana uderzył? Raz bo sie już przymierzał Ale uderzył pana ? No tak bo żeby mnie uderzyć pierwszy raz jane jest że wcześniej musiał mnie bić 0 razy a zero wg mnie jako liczba powinno się liczyć no bo od zea się zaczyna:O Żadam kary 25 tzn 26 lat pozbawienia wolnosci licząc za ro chwile ogłoszenia wyroku

Gość UF0
Dobrze..Niechsię pan uspokoi i policzy do 10 Ok: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 czyli jedenaście bo 11 sie zaczyna od 10 a jedynka od zera...Już mi lepiej

Gość UF0
A zadowoli pana odszkodowanie w wysokości miliarda dolarów? Tak... To ma pan 0 miliardów dolarów i sprawę uważam za zaknietą