Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna@

Wchodzi mi tylko na ciepło

Polecane posty

:) słonko może i pójdzie na warunków niestawianie pod waruniem że zaządasz tego czego chcę:)

nie no ok bedziesz inaczej mówić jak stanę u progu twojej sypialni z kawką :) i majciochami w ręku:)

powiesz poproszę słonko:) czy mógłbyś podać mi tę kawkę . Mam taką ochotę na mocny smak pliiiiiiissssssss:) wówczas jak ładnie to zrobisz ja zapytam czy coś jeszcze mogę dla ciebie zrobić?

:D A oto moja wersja: Biorę kawę, opieram się wygodnie na poduszkach i delektuję smakiem aromatycznej czarnej, podczas gdy Ty na moje łaskawe "siad" układasz się grzecznie obok łóżka :classic_cool:

Uprawiałaś szczególnie poza łóżkiem, bo szybko zaczęło skrzypieć z przepracowania :classic_cool:

czym mogę służyć ( po uprzednim usiądnięciu ) :) tak dobrze?

Służyć... hmmm... aportować nie każę. Jak będziesz grzeczny, to Cię pogłaszczę po łbie :classic_cool:

a w myślach (zobaczymy kto pierwszy zaskomli )

Raczej oszczędność czasu, by go niepotrzebnie na przemieszczanie się nie tracić ;)

:) oj przetestujemy łóżeczko. Bo tzreba wieddziec czy powierzać w nim samego siebie :) widzisz dbam o twoje bezpieczeństwo:)

:) he do tej poru dzwięcxzy mi w uszach jak oberwaliśmy:) ale spoko w swojej stajni mam kilka czołgów:) i co eden to działo że ho ho

cholera tak se teraz pomyślałem czy te moje czołgi nie są przedłużeniem mojej męskości:) shiiiiiit tak to może wyglądać.:) więc ogłaszam wszem i wobec że swoje działo również mam że ho ho:) i tak nieskromnie się pusząc opuszcze was na tę chwilke i lecę na następne zgłoszenie ups o pani czy mogę odejść?

cho cho chodź no tutaj miało być :P przyjrzymy się :)

cześć tankisto :) jakieś tabele wyników macie czy tak sobie tylko gracie dla zabicia czasu ? Bo ja bym chciała poznać tego najbardziej celnego :)