Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmmmmamamamamsnnz

Mąż chciał popełnić samobójstwo!!

Polecane posty

Gość Mmmmmamamamamsnnz

Jestem załamana mąż przedwczoraj chciał popełnić samobójstwo...,lecz mu sie nie udało w nocy o 11 obudzilam sie i widziałam ze go nie ma więc poszłam zoabcyc co jest znalazłam go na podłodze wokół tabletki i wódka zadzwoniłam po pogotowie przyjechali w 5minut (mieszkam w Anglii) powiedzieli ze nic mu nie bedzie wczoraj od rana byłam cały dzien w szpitalu rozmowa z psychologami i innymi wróciliśmy do domu o 19 nie wiem dlaczego go puścili mogli go zatrzymać boje sie ze moze sobie coś zrobic!!!:-(:-(:-(

Gość nie wierzęę
Jak to nie wiem dlaczego, nie spytałaś?? A gadałaś z mężem o tym? Gdzie jest teraz?

Gość Mmmmmamamamamsnnz
A gdzie ja napisałam ze nie wiem dlaczego?? Ja wiem dlaczego ale nie wierze ze gonpuscili boje sie o nigo

Gość Mmmmmamamamamsnnz
Teraz jest na spacerze z moim wujkiem nie śpię w nocy bo go pilnuje:-( nie będę pisac dlaczego bo juz raz mnie tu objechali :-(

Pewnie powiecie że jestem bez serca, ale ja bym się z miejsca z takim mężem rozwiodła :o nie wyobrażam sobie większego nadużycia zaufania niż próba samobójcza :o już prędzej wybaczyłabym zdradę

Gość kkhn
Nikt nie będzie go pilnować- to nie małe dziecko. Tu potrzeba pomocy porządnego psychologa, jak nie psychiatry. Mąż jest kowalem swojego losu ale powiedz mu, że jeżeli zależy mu na tobie niech da sobie pomóc. Samobójcy to egoiści. Nie skacz wokół niego bo nie zasłużył na to, teraz niech się bierze za siebie i z twoją pomocą ogarnie życie, które ewidentnie go przerosło.

Gość nie wierzęę
"nie wiem dlaczego go puścili " Tego dotyczyło moje pytanie :o Nie możesz go do psychiatry zaciągnąć, może leki by pomogły?

Gość fafarafatatataLOL
Provo. Anglia to nie Polska, tam po probie samobojczej zamykaja delikwenta w wariatkowie. 0/10

Gość aApko
Ja pierdolę, jakie wy jesteście chamskie, przecież człowiek ewidentnie jest chory! 80% samobojców miało depresję. Autorko, męża bezdyskusyjnie do szpitala. On nie myśli teraz świadomie. Jeśli go zostawisz bez wsparcia, powtórzy to i być może skutecznie.

Gość jasne, tylko
ze wy nie siedzicie w czlowieku nie uleczycie go, wiec niby czemu to ma byc egoizm????? bo tylko licza sie ci ktorzy maja miec jakies korzysci?? pffff.

Gość aApko
jak to czytam i byłabym na miejscu waszych mężczyzn to już dawno by mnie przy was nie było... nie rozumiecie że to może się przytrafic każdemu, debilki? Co z tego że jak się żenił był zdrowy i zdolny do odpowiedzialności. Zachorował. Choroba nie wybiera. Największymi egoistami są ci, którzy bliźnich doprowadzają do samobójstwa, bo niestety ale gdyby wszystko było cacy, miło i przyjemnie, nie rezygnowałby z życia. wszechobecne chamstwo i głupota- komu by się chciało życ w takich warunkach.

Gość a ty wyżej
A ty jasnowidz jesteś? Skąd wiesz, że nie wpakował się w jakieś kłopoty na własne życzenie i temu nie chce sie zabić?

Gość a ty wyżej
*i nie temu chce sie zabić

Gość aApko
Bo nawet w obliczu problemów zdrowy człowiek posiada coś takiego jak instynkt samozachowawczy. Nikt zdrowy na umyśle nie kieruje agresji do siebie. 🖐️

Gość jestem lekiem na całe zło
Nie upilnujesz go. albo mu wybijesz ten pomysł z głowy albo kupuj czarne ciuchy. jaki jest powód? wiesz co można zrobić aby chciał nadal żyć?

Gość zluzowana mania
na obczyźnie to chłopy tak mają wracajta do kraju,jak zacznie zapierdalać na kredyt mieszkaniowy to zaraz mu ochota do życia wróci

Gość a ty wyżej
Pijaku, to nie do ciebie było, to po pierwsze, po drugie widzę, że z wróżkami nie mam szans na dyskusję :o

Gość Autorkatematu
To nie prowo mieszkamy w Anglii i wypuscili go!!!! Chdzi do psyhologa od kilku tygodni!!! A tu takie coś ma straszne problemy i nie chce ze mną roMawiac