Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malejzii

Kolor wlosow dziecka

Polecane posty

Witam!mam pytanie Jesli ja mam rude wlosy(wpadaja w miedziane brak piegow,dosc ciemna cera) Maz jest brunetem z ciemna karnacja.moja mama ma czarne wlosy tata to szatyn rodzice meza maja czarne wlosy i wszyscy dziadkowie tez maja czarne.To jaki kolor wlosow moze miec nasze dziecko? Z gory dziekuje za odpowiedz ;)

Gość taki na jaki mu ufarbujesz
...

Gość week of view
moze miec po dziadkach:) moj oczy po nich ma

Gość rudzielec ha ha ha ha ha
Będzie rude

Mialam wrazenie ze forum to miejsce gdzie mozna zadac pytanie niezaleznie od jego tresci i uzyskac porade,opinie.Wiec po co odrazu ta ironia? I oczywiscie bardzo dziekuje osobom ktore biora temat na powaznie.

u mnie byly "kolory" jak u Ciebie, dziecko jest blondynem, tak jak moj brat, a nikt w mojej czy ojca dziecka nie mial blond wlosow, ot, piaty gen po kadzieli.... ;)

Strasznie ciezko to odgadnac,jedni mowia ze to proste i da sie przewidziec Inni ze na to nie ma zasady,ja osobiscie swoj kolor odIedziczylam po pradziadku Chociaz mama mowi ze jak tata byl mlody to mial lekko rude wlosy no ale teraz Jest szatynem i nigdy nie powiedzialabym ze moglby kiedys miec rude wlosy

Gość ktos taki jak jaaa i ty
moj synuś ma lekko jasno-rude włoski -dla mnie są sliczne, ale każdy pyta po kim?? Mąż ciemny szatyn, ja też taki ciemny blond, dziadki też bruneci i szatyni :). Ja dogryzam wscibskim, ze to rudego listonosza :P