Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj duży problem

co zrobić z tą babcią

Polecane posty

Gość elwiraaa___
Czasami rysuję sobie głęboką krechę cyrklem na brzuchu i wyobrażam sobie że to Wielki Mur Chiński. Może Twoja babcia potowarzyszyłaby mi w zabawie? Gdyby tylko się zgodziła, mogłabym jej na plecach cyrklem wyryć wierną kopię "Jana Kochanowskiego nad zwłokami Urszulki".

Gość elwiraaa___
autorko, Twoja teściowa to też tylko synowa starszej pani, ona nie ma obowiązku, tym bardziej, że pod opieką ma męża po udarze. A Wasza babcia przywykła do miejsca w którym mieszka, w tym mieszkaniu czuje się u siebie. Dlaczego zamieszkała z synem, czyli z Twoim teściem? To może być zasadnicze pytanie.

Gość oj duży problem
asdv chyba kazdy sie usmial do lez:D elwiraa_ no ja wiem że starych drzew sie nie przesadza dlatego chce w jakis inny sposob jej pomoc mysle ze z tymi siostrami to dobry pomysl:)

Gość oj duży problem
Wiesz nie dociekałam dlaczego jej mąż umarł w wieku 50 lat więc pewnie dlatego zabrali ją do siebie bo sama by nie dała rady utrzymać mieszkania ale jeśli chodzi o to czy im pomogła finansowo w zakupie mieszkania to na pewno nie

Gość elwiraaa___
jak myślisz, że mnie z równowagi wyprowadzisz to się mylisz, ale czy to nie Twoja strata czas? Pomyśl, czas to pieniądz! Nauka też jest w cenie, może lepiej wziąć się za coś pożytecznego? Pamiętaj," człowiek głupim się rodzi i głupim umiera", ale czas to zmienić... Może będziesz pierwszym, który obali tę tezę? Spróbuj! Do roboty!

Gość oj duży problem
Ja wiem że niema obowiązku i rozumiem że opiekuje sie tesciem ale babcia ma drugiego syna ktory przyjeżdża do niej raz na dwa tygodnie przywozi fajki i jedzie

Gość oj duży problem
kiedyś z opowiesci tesciowej wiem ze kiedys jej syn zabral ja do siebie ale po dwoch dniach przywiozl spowrotem bo mial jej dosc powiedzial ze niechce jej u siebie

Gość gość
biedna babcia