Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freddy19

czy jest jakaś pomoc psychologiczna dla mlodych homoseksualistów??

Polecane posty

Gość freddy19

czy jest jakaś darmowa pomoc psychologiczna??

Gość freddy19
slyszeliscie może o czymś takim??

Gość freddy19
czy mozna znaleźć w kimś oparcie w ciężkich chwialch?? chodzi mi o darmową pomoc psychologiczna?? chciałbym żeby coś takiego było

Gość eriiika
nie martw się kafeteriane zaraz cie zjadą od najgorszych i tak się skończy :( ja niestety nie potrafię pomóc

Gość Dominant55
co synku chciałbyś wiedzieć?

Gość freddy19
dzięki fajnie, że ktoś się odezwał, przydałaby mi się jakaś pomoc ze strony osoby która zrozumię homoseksualistę, nie mam w nikim oparcia, jest mi ciężko nie chce dawać szczegółów

Gość chichot aaaaai
w szpitalach a zwlaszcza w poradniach zdrowia psychicznego na nfz na pewno jest psycholog. ile masz lat? jeszcze poradnia psychologiczno-pedagogiczna jesli mniej niz 18.

Gość freddy19
Dominant55 dzięki ale na żarty nie mam nastroju

Gość czy go kocham? chyba nie...
no ale żyjesz dla siebie, nie dla innych, natury nie oszukasz

Gość freddy19
chichot aaaaai mam 17 lat boje się isc do pierwszego lepszego bo już nie wiem czego się spodziewac po ludziach i chiałbym żeby ta osoba mogła zrozumieć homoseksulaiste...

Gość freddy19
wiem że się nie zmienie tak ja osoba hetero się nie zmieni w geja, chodzi mi tylko o osobę która mogłaby zrozumiec moje problemy - min. strach rzez innymi ludźmi, strach przed ujawnieniem, poniżeniem i inne

Gość chichot aaaaai
idz do poradni zdrowia psychicznego dla dzieci i mlodziezy lub poradni psychologiczno-pedagogicznej. musisz szukac dobrego do skutku.

Gość a mi szkoda
jak nie jesteś pełnoletni, to bez zgody rodziców niekoniecznie ktoś Cię przyjmie; raczej nie możesz powiedzieć rodzicom, że przeżywasz trudne chwile, blablabla i chciałbyś pójść do psychologa; dowiedz się, jaka Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna "obsługuje" Twoją szkołę, weź zgodę od rodziców, albo nawet rodzice niech Cię umówią do psychologa; ewentulanie poszukaj miejsca, instytucji takiej jak Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie albo Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie (zależy, w jakim mieście mieszkasz), tam powinna być jakaś komórka zajmująca się interwencją kryzysową, wsparciem psychologicznym i tam możesz poszukać psychologa-terapeuty

Gość freddy19
chichot aaaaai dzięki, poszukam takich

Gość freddy19
mieszkam w łodzi

Gość freddy19
boje się, że mie nitk nie zrozumie i dla nich to bedzie jakaś głupota:/

Gość Nocturn16
Freddy19 chcialbys o tym pogadac? Mam podobny problem, z nimikm nie moge o tym pogadac, bo boje sie reakcji innych...

Gość Nocturn16
Albo ktokolwiek chcialby o tym pogadac?

Gość gość
tak idz do psychologa i lecz sie z tego...spotkasz sie ze zrozumieniem taka ich praca a homo co raz wiecej ale jestes mlody jeszcze miejmy nadzieje przywrocą ci normalne myslenie

Gość gość
wy chcecie pogadac a czemu nie chcecie szukac pomocy zeby wam wybic takie chpore myslenie z glowy- to jest jedyna rzecz ktorej nie rozumiem u homoseksualistow- dla mnie to chora glowa o podlozu wielu czynnikow psychologicznych z przeszlosci - taka reakcja obronna podswiadomosci- wszystko jest do wyprotowania trzeba tylko terapii i checi

Gość gość
www.lambdawarszawa.org , lub telefon zaufania

Gość dose
Jeżeli ktokolwiek chciałby pogadać, po prostu się wyżalić czy znaleźć oparcie, to służę pomocą, naprawdę. Po prostu, żeby poczuć się lepiej! ;)

Gość gość
rzadko 90 psychologow na 100 poszlo na psychologie po to zeby rozwiazac wlasne problemy opancerzeni w tone teorii doszli do miejsca w ktorym czuja sie bezpiecznie bo zawsze znajda unik przed konfrontacja 🖐️

Gość gość
jest wielu psychologow, ktorzy po prostu pomagaja np www.psychologguglas.pl - wystarczy tylko poszukac, zadziałać w tym kierunku no i przede wszystkim walczyć