Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziatakajednanastolatka

Chłopak

Polecane posty

Witam wszystkich :) Mam 16lat. Wszyscy mówią mi że jestem bardzo ładna i takie tam. Sama stwierdzam że nie jest brzydka( ale to nie znaczy ze uwazam ze jestem bardzo ładna). A mimo tego ja nie mam chłopaka. Przyznam szczerze ze chciałabym go miec. Koleżanki już są zajęte nie wszystkie to fakt ale większość. Dlaczego tak jest?? Dodam ze z natury jestem raczej cicha spokojna i rzadko wychodzę z domu. Mam przyjaciółkę z którą się spotykam po szkole a reszta towarzystwa jest poprostu nie dla mnie. Piją palą ja się na to nie pisze. Co ze mną jest nie tak??

Gość slodka pupcia ja
a po cholerę Ci chłopak? być zkimś na zasadzie ,bo inne już się spotykają jest bez sensu nic na siłę :) zresztą z facetami to same problemy ;)

To juz nie chodzi o to żeby być z kimś bo koleżanki mają chłopaków. Ale chciałabym go mieć :) przytulić się wyjść na spacer...

To moja sprawa a nie moich rodziców.

Gość on...L
Skąd jesteś? Może się poznamy, może nie będę zaraz chłopakiem ale pogadać zawsze można

Okolice Katowic

Gość marzyciellkaaa
Rozumiem Cie. Jak byłam w Twoim wieku to bardzo brakowało mi kogoś do przytualania, włóczenia się etc. Mimo tego, że miałam kilku adoratorów to nigdy nic nie wyszło. Może to i lepiej. Mojego pierwszego (i chyba ostatniego :P) chłopaka poznałam w wieku 21 lat i nie żałuję, że nikogo nie miałam. Widocznie czekałam na niego, tak musiało być :) Jesteśmy ze sobą już ponad 2 lata

Gość on...L
Ja z WARSZAWY , szkoda że tak daleko.może wbij na czat to poznasz kogoś bliżej

Gość marzyciellkaaa
aha, odpowiadając na Twoje pytanie - wszystko jest z Tobą w porządku! Nic na siłę, daj sobie czas. I nie zadowalaj się byle czym, byleby tylko było :P pozdrawiam

Gość nawet nawet
Dziewczyno czym sie przejmujesz...??Masz jeszcze czas...Powiem ci , ze lepiej ci zrobi nauka w tym wieku a pozniej bedziesz KIMS i te kolezanki co teraz zajmuja sie chlopakami beda Tobie zazdrosciły w przyszłosci

marzycielka dziękuje :) Wiem że masz racje i ja też tak uważam. Naprawdę. Ale mimo wszystko chciałabym mieć chłopaka:) Nie chodzi mi o sex na to zdecydowanie za wcześnie ale chodzi mi o taką bliską mi osobe z która mogę spędzic miło czas potrzymać się za ręke :) Czasem sobie myśle ze może ludzie kłamią może tak naprawdę jestem okropna...

nawet nawet nauką się zajmuje. Mam dobre oceny. Też sobie tak to tłumaczę że jak będę teraz się poświęcać nauce to wyjde na ludzi w przyszłości.. mam zamiar iśc na medycyne przed 30 wyjśc za mąż :) Ale jednak.... ta cholerna chęć ...posiadania chłopaka...

Gość olaaaaana
moment na chlopaka przyjdzie sam jesli na sile zaczniesz szukac nic z tego nie wyjdzie, uwierz;d SWIAT SIE NIE KONCZY NA CHLOPAKU moze i go potrzebujesz, bo fajnie jest miec chlopaka ale trudno znalezc kochanego.. nic na silę

No tak pewnie masz racje.... wszyscy macie rację...

Gość w twoim wieku to
spotkasz tylko takich ktorzy jak najszybciej beda chcieli cie przeleciec poza tym o czym ty mozesz ze swoimi rowiesnikami porozmawiac? o szkole i grach? zwiazku w tak mlodym wieku o niczym dobrym nie swiadcza pozniej co powiesz ukochanemu ktorego spotkasz w przyszlosci? mialam chlopaka bo kazda inna miala?