Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamammamama

od kiedy stosuje się kremy przeciwzmarszczkowe? jaki do skóry alergicznej?

Polecane posty

Gość mamamammamama

mam 25lat i AZS. czy nie za szybko na krem przeciwzmarszczkowy? jaki jest dobry, szczególnie do wrażliwej skóry dla alergika? pomożecie? jak dotąd stosowałam emolienty

Gość mama czterolatka
Delikatne kremy przeciwzmarszkowe stosuje sie wlasnie po 25 roku zycia. Szczerze mowiac nie jestem pewna jaka firme polecic przy AZS. Ja osobiscie uzywam Clinique. Sa to antyalergiczne kosmetyki. Najlepiej popros o probki zanim kupic cale opakowanie.

Gość mamamammamama
dzięki, przyglądam się właśnie clinique, la roche lub avene, ale na all wpisuje przeciw... i nie ma wyszukań. jak się nazywa dokładnie Twoja seria?

Gość mamamammamama
wyczytałam też, że z lrp redermic jest ok, ale napisane do skóry dojrzałej, więc może nie dla 25+ ?? do tego podobno brudzi na żółto:/ szukam dalej

Gość mamamammamama
up

Gość Aniiia34
jeśli skóra alergiczna to jakiś dermokosmetyk, sama miałam zawsze jakieś defekty na twarzy, a jak doszedł jeszcze wiek to już w ogóle :( ale dobra koleżanka podesłała mi artykuł na temat kolagenu i tak trafiłam na firmę colyfine i stosuję ich naturalny kolagen white 30+

Gość wirikolankaa
Kolagen white 30+? A gdzie go można kupić bo online go nigdzie nie widzę ;/

Gość Aniiia34
Na podanej stronie nie ma kolagenu o którym pisałam, produkty firmy colyfine można znaleźć w drogeriach Hebe.