Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymałam czepiania się

Broniłam syna przed teściem!!!

Polecane posty

Gość nie wytrzymałam czepiania się

Dzisiaj rano przyszli do nas teściowie syna a moja synowa łaskawie wstała. Bo przyszli jej rodzice. Ona zrobiła im śniadanie bo ja nawet myślę tego robić. A jej ojciec. Marnie dbają o siebie teśćiowa i mąż. To Twoja teściowa powinna robić nam śniadanie a Twój mąż nie powinien pozwolić na to by jego matka tak się wykorzystywała. A synowa zaczęła na mój temat gadać że chodze do fryzjera a jej pieniędzy na nowe ubranie żałuje. Nie wytrzymałam i podeszłam do nich i powiedziałam, to dla was szczęście że mój syn jest waszym zięciem bo gdyby nie on to waszą córke mógłby wziąć co najwyżej jakiś żul z ulicy. W końcu powinniście być wdzięczni że mój syn wziął waszą córke z bagażem jakim jest dziecko i powinniście go po tyłku całować. Mój syn dawno powinien przyłożyć temu matołowi.

Gość noo cóż twoi swatowie
mieli racje syna masz debila a sama jestes szmatą co go spłodziła i wpierdolić zięć tobie powinien za to ze obrażasz jego żonę i teściową

Ło raju :o to zaś Ty :p Najlepiej jeszcze do gazety z tym leć :D A tak na serio to uważam że Twój syn gdyby był cokolwiek wart już dawno wyprowadziłby się ze swoją rodziną do własnego mieszkania, nawet wynajętego i wszystkim wam wyszłoby to na dobre. Najlepiej jak rodzina mieszka sama, bez żadnych teściów, ani jednych ani drugich

Gość Arielkaaaa wawawawa
To zapewne prowo, gdyż nie wierze w tak wielkie ograniczenie, i umiejetność wł kompa :D jednak, nie moge nie napisać: Kobieta z dzieckiem, to nie podgatunek człowieka, to kobieta jak każda inna. Zasługuje na szacunek, i żaden facet nie robi jej łaski że z nią jest, nikt nikogo nie zmusza.

Gość dobrze zrobiłaś bardzo dobrze
Mój syn poznał małoletnią zdzire z 10letnim bękartem i sam jej powiedział że jak będzie chciał mieć dziwke to pójdzie od burdelu. Chciała go uderzyć w twarz ale ja ją chwyciłam za kudły i powiedziałam że mężczyźnie należy się szacunek i żeby spróbowała ze mną.

Gość werdu
Piszesz sama w kazdym swoim temacie ?? :) zalosna jesteś..