Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansa na zajscie w ciaze

czy jesli test paskowy na owulacje pokazuje ze ona jest, czy

Polecane posty

wtedy jest szansa ze zajde w ciaze 100%

Gość miracllle
nie raz miałam owulacje na pasku i nic

bo wlasnie dzis mi wyszlo, ze mam. Czy gdy dzis bede sie kochac z mezem zajde? od czego to tak naprawde zalezy? bo skoro owulacja jest powinno si ezajsc?

miraclle ale na pewno obserwujesz ta wydzieline z pochwy podobna do jajka kurzego w czasie owulacji?

Jeżeli dzisiaj masz dwie kreski to owulacja może być w przeciągu 24-48 godzin.Ale to nie jest pewne,że będzie na pewno. A co do zajścia w ciążę,to jednym udaje się od razu innym nie. Zależy to od wielu czynników.Ja np. miałam owulację potwierdzoną monitoringiem i wszystko było u nas ok a w ciąże zaszłam po 25 miesiącach starań:/

Gość Podobnie
Od tak wielu czynników zależy że nie sposób wyliczyć. Jest tylko 50 % szans ze zarodek zagniezdzi się poprawnie w macicy.

niektorzy tak latwo zachodza w ciaze a inni staraja si elatami. Czy mozna pomoc sobie np lykajac odpowiednie witaminki (poza folikiem cos?)

fajne te twoje 2 kreseczki. kruszynko a ty masz 22 lata sadzac po niku?

kochana ja mam też od 8 cykli pozytywne testy owulacyjne ale mimo to nie zachodzę w ciąże miałam też monitoring potwierdzoną owulację kochaliśmy się podczas niej i nic łykałm folik i inne witaminy próbowałam wielu rzeczy i nadal nic nie pozostaję ci nic innego jak spokojnie czekać wiem że to trudne ale nic już na to nie poradzimy

kruszynka ja też mam za miesiąc 23 i zawsze mi się wydawało że jestem taka młoda że zajdę w ciąże bez problemu i jak widać tylko mi się wydawało :)

ja mam w przyszlym roku 27 :)

kruszyna wierze że warto było czekać :) mam nadzieję że mnie to szczęście spotka nieco szybciej niż ciebie bo nie wiem czy dam rady tyle wytrzymać :)

a wy jestescie juz ustawione zawodowo ze decydujecie si ena dziecko?

Moje objaw:) mierzyłam temperaturę i cały czas utrzymywała się na wyższym poziomie 37,2:)A w dniu @ powinna spaść. Bolały mnie piersi:)Ale bolały co miesiąc:) Czułam dziwnie migotanie lewego jajnika:) I pojawił się taki biały grudkowaty śluz - myślałam,że to grzybek się przyplątał:) Ale tak naprawdę to ciążę poznałam po tej temperaturze:D

raz rzadki raz gęsty:)i nie było go za dużo:) No a kreseczki wyszły piękne:D To był pierwszy test:)wolałam poczekać i nie dopatrywać się jakiś kresek:)tylko od razu mieć pewny test:)

fajnie że tak ci się wszystko dobrze skończyło :) a w którym dniu cyklu robiłaś test ? ja kiedyś też mierzyłam temperaturę ale przestałam i teraz robiłam tylko testy owulacyjne a ty robiłaś też testy owulacyjne ?

Testy robiłam dawno temu.Temperatura jest bardziej wiarygodna:) Test ciążowy robiłam w 36 dc:)A cykle zazwyczaj trwały 30-32 dni.

aha czyli w tedy kiedy zaszłaś to nie wyliczałaś dni płodnych ani nic w tym rodzaju to ciekawe :) to już cię nie wypytuję i nie zawracam ci głowy jeszcze raz gratuluję :)